"Ο ύμνος του μοιχού"!

15.01.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Που να ήξερε ο Πασχάλης όταν έγραφε τους στίχους του τραγουδιού «Μη με μαρτυρήσεις» ότι θα ερχόταν η στιγμή, που η ζωή θα αντέγραφε τον... στιχουργικό οίστρο του αοιδού.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Που να ήξερε ο Πασχάλης όταν έγραφε τους στίχους του τραγουδιού «Μη με μαρτυρήσεις» ότι θα ερχόταν η στιγμή, που η ζωή θα αντέγραφε τον... στιχουργικό οίστρο του αοιδού. Και το εν λόγω άσμα μία μέρα θα περιέγραφε την κατάσταση που ζει μετά από ένα... στιγμιαίο λάθος. Και όχι μόνο αυτό. Που να φανταζόταν ο Πασχάλης ότι το τραγούδι του θα γινόταν κάποτε ο ύμνος όλων εκείνων των παντρεμένων - κυρίως τραγουδιστών - που έκαναν τα «στιγμιαία λάθη» τους και τώρα το ένα μετά το άλλο «εξώγαμο» χτυπάει την πόρτα του σπιτιού τους και λέει: «Κάντε κύριε ένα τεστ DNA»!

Μετά τον «ύμνο του κερατά», λοιπόν, ήρθε η σειρά του «ύμνου του μοιχού» γραμμένο και τραγουδημένο από τον Πασχάλη. Διάβασε στίχο και κατάλαβε τι... μέγας προφήτης ήταν ο αοιδός.

«Χθες αργά, τι κακιά στιγμή κι αυτή ξαφνικά πως ξεφύτρωσες εκεί ας ήταν να ΄ταν, ν' ανοίξει η γη ντρέπομαι να σε αντικρίσω. Καταρχάς ξέρεις πως την αγαπώ μη ρωτάς πως το έκανα αυτό μη με σταυρώνεις για πρώτη φορά ήταν στιγμή αδυναμίας. Μη, μη, μη μη με προδώσεις μη με μαρτυρήσεις μη μη, μη μη γιατί θα φέρεις την καταστροφή. Αν το πεις ξέρεις πως θα πληγωθεί μην το δεις απιστία σοβαρή φταίω δεν λέω, στο 'πα και πριν ήταν στιγμή αδυναμίας. Μη, μη, μη μη με προδώσεις μη με μαρτυρήσεις μη μη, μη μη γιατί θα φέρεις την καταστροφή».


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]