Ερωτικές αποδράσεις κόντρα στις φήμες!

05.06.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Ωωωω κρουαζιέρα θα σε πάω. Ωωωω Μύκονο και Σαντορίνη σαν ερωτευμένοι πιγκουΐνοι»! Σαντορίνη μπορεί να μην πρόλαβε να την πάει, όμως, μία Μύκονο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Ωωωω κρουαζιέρα θα σε πάω. Ωωωω Μύκονο και Σαντορίνη σαν ερωτευμένοι πιγκουΐνοι»! Σαντορίνη μπορεί να μην πρόλαβε να την πάει, όμως, μία Μύκονο την πήγε και όσοι τους είδαν έχουν να λένε ότι ήταν σαν... ερωτευμένοι πιγκουΐνοι. Ο λόγος για την Δήμητρα Λιάνη και τον αγαπημένο της, Νίκο Κεραμίδα που όσο οι φήμες τους θέλουν να χωρίζουν αυτοί κάνουν τις αποδράσεις τους σε διάφορα νησιά.

Μετά της Ύδρας τα στενά είχαν σειρά τα σοκάκια της Μυκόνου, αφού εκεί βρέθηκε το ζευγάρι πριν λίγες μέρες για ένα διημεράκι. Κι όσοι τους είδαν (όχι πολλοί, διότι προτίμησαν τις ανέσεις του ξενοδοχείου) έχουν να λένε πόσο ερωτευμένοι έδειχναν. Όπως καλή ώρα και στην Ύδρα, όπου εκεί έκαναν και τις δημόσιες εμφανίσεις τους, ενώ ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε τρυφερές στιγμές να κάνουν τα μπάνια τους. Έτσι, οι φήμες που ήθελαν τη σχέση τους να περνάει κρίση και το ζευγάρι να είναι στα χωρίσματα, ένα μόλις χρόνο μετά τη γνωριμία τους, μάλλον διαψεύδονται πανηγυρικά.