Παντρεύεται ο Τζορτζ Μάικλ!

05.06.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Έλτον Τζον βαδίζει ο Τζορτζ Μάικλ, ο οποίος αποφάσισε να αποκαταστήσει το αγόρι του και να το ντύσει... νυφούλα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Έλτον Τζον βαδίζει ο Τζορτζ Μάικλ, ο οποίος αποφάσισε να αποκαταστήσει το αγόρι του και να το ντύσει... νυφούλα στο πλευρό του! Μετά από αρκετά χρόνια σχέσης με τον Κένι Γκος και βλέποντας ότι ο έρωτας τους καλά κρατεί, αποφάσισε πως είναι ώρα να νοικοκυρευτεί και αυτός.

Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο Τζορτζ, ο οποίος δήλωσε ότι ο γάμος θα γίνει μετά το τέλος της παγκόσμιας περιοδείας του. Κι αν στον γάμο του Ελτον Τζον κάηκε το πελεκούδι με τους επώνυμους και μη καλεσμένους, στου Μάικλ τα πράγματα θα είναι πολύ χαλαράαααα. Βλέπεις, ο καλλιτέχνης δεν θέλει φρουφρου και αρώματα, ούτε καν δημοσιότητα.

Τον ενδιαφέρει απλά να παντρευτεί τον καλό του, με τον οποίο - σου λέει - είναι τα μάλα ευτυχισμένος. Ειδικά, στο τέλος της μέρας που ξαπλώνουν στο κρεβάτι με τα σκυλιά τους δίπλα. Σνιφ, σνιφ. Πόση ευτυχία να αντέξω πια; Για να καταλάβεις, η σχέση αυτή έχει αλλάξει τόσο πολύ τον Τζορτζ, που τους τελευταίους μήνες το έχει γυρίζει στο fitness, κόβοντας κάθε κατάχρηση. Άσε, που κάθε μέρα λιώνει στο ιδιωτικό του γυμναστήριο, διότι πάνω απ’ όλα θέλει να είναι γαμπρός φιγουρίνι!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]