"Έφυγε" η αδελφή του Νίκου Σεργιανόπουλου!

08.10.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Δεύτερη τραγωδία μέσα σε ένα χρόνο ζει η οικογένεια του Νίκου Σεργιανόπουλου, αφού μετά την άγρια δολοφονία του ηθοποιού, η μητέρα του αποχαιρέτησε την Πέμπτη και την κόρη της, Ευρυδίκη Παπαθεοδώρου
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δεύτερη τραγωδία μέσα σε ένα χρόνο ζει η οικογένεια του Νίκου Σεργιανόπουλου, αφού μετά την άγρια δολοφονία του ηθοποιού, η μητέρα του αποχαιρέτησε την Πέμπτη και την κόρη της, Ευρυδίκη Παπαθεοδώρου. Η αδελφή του Σεργιαννόπουλου έπασχε από την επάρατη νόσο και λέγεται ότι τα νέα της αρρώστιας (περίπου δύο χρόνια πριν) είχαν βυθίσει στη θλίψη τον διάσημο αδελφό της.

Ένα χρόνο πριν και συγκεκριμένα στις 4 Ιουνίου, ο Σεργιανόπουλος δολοφονείται άγρια στο διαμέρισμά του στο Παγκράτι και η άρρωστη αδελφή του δεν μπορούσε με τίποτε να πιστέψει τον άδικο και βίαιο χαμό του. Ωστόσο, έπρεπε να φανεί δυνατή και να προστατεύσει τη μητέρα της από το να μάθει την αλήθεια, τον τρόπο δηλαδή που έφυγε από τη ζωή ο γιος της. Όσοι γνώριζαν από κοντά την Ευρυδίκη Παπαθεοδώρου λένε ότι ο χαμός του αδελφού της (με τον οποίο είχαν ένα ιδιαίτερο δέσιμο) είχε επιβαρύνει την κατάσταση της.

Η υγεία της τον τελευταίο καιρό είχε επιδεινωθεί, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα που ξεκίνησε η δίκη για τη δολοφονία του Σεργιανόπουλου, στα δικαστήρια της Ευελπίδων βρέθηκε από την οικογένεια μόνο ο σύζυγός της, Θεόδωρος. Ο γαμπρός του ηθοποιού είναι αυτός που καλείται πλέον να εκπροσωπήσει την οικογένεια, ζητώντας να αποδοθεί δικαιοσύνη για τη δολοφονία του κουνιάδου του. Η είδηση του θανάτου της αδελφής του Σεργιανόπουλου δεν ανέβαλε τη δίκη, που θα συνεχιστεί κανονικά την Παρασκευή.