Βάνα Μπάρμπα: Ο Ραπτάκης επιχείρησε να με στραγγαλίσει

15.10.2001
Αγαπημένε μου Λευτέρη, δεν πίστευα στα αυτιά μου, καθώς η κοπέλα στη Δέλτα της γειτονιάς μου με πληροφορούσε για την τρομάρα που βρήκε τη Βάνα Μπάρμπα. Η χυμώδης ηθοποιός -και χωρίς αυτό να είναι υπερβολή δική μου - είδε το Χάρο με τα μάτια της.
Αγαπημένε μου Λευτέρη,


Δεν πίστευα στα αυτιά μου, καθώς η κοπέλα στη Δέλτα της γειτονιάς μου με πληροφορούσε για την τρομάρα που βρήκε τη Βάνα Μπάρμπα. Η χυμώδης ηθοποιός -και χωρίς αυτό να είναι υπερβολή δική μου - είδε το Χάρο με τα μάτια της. Ο Λάκης Ραπτάκης, πρώην αγαπημένος της, το βράδυ της περασμένης Τρίτης της έστησε καρτέρι έξω από το σπίτι της στην Πλάκα και μόλις την είδε να προβάλει από τη γωνία, της όρμησε πάνω και με μια λύσσα προσπάθησε να την στραγγαλίσει. Αυτή έκανε να αντισταθεί, με αποτέλεσμα να δεχθεί δυο γροθιές στο πρόσωπο.

Πρόλαβε, πάντως να βάλει τις φωνές και ο Χαράλαμπος Μπάρμπας, πατέρας της ηθοποιού, με το που άκουσε την κόρη του, πετάχτηκε από το κρεβάτι με τις πιζάμες του, πήρε το δίκαννο που είχε δίπλα του και ωσάν το Μίμη Φωτόπουλο στο "Ο Θοδωρής και το δίκαννο" κατέβηκε κάτω κι έτρεψε σε άτακτο φυγή τον Ραπτάκη. Η Βάνα, σε κατάσταση σοκ, μαζί με τον πατέρα της πήγαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και υπέβαλαν μήνυση εναντίον του επιχειρηματία. Εδώ, Λευτέρη μου, ξεκινά κι επίσημα το σήριαλ "Μπάρμπα εναντίον Ραπτάκη" που σίγουρα θα μας απασχολήσει για καιρό.

Η αρχή είχε γίνει πριν μια εβδομάδα όταν ο Λάκης κατέθεσε αγωγή στην ηθοποιό, ζητώντας της τα 50 εκατομμύρια που της είχε δανείσει έναν καιρό. "Μα τι λέει το άτομο. Εγώ, μια Μπάρμπα, που έχω σπίτι στην Πλάκα και τη Μύκονο, που προχθές κιόλας έτρωγα μαζί με τον Ντόλτσε και τον Καμπάνα, να χρωστάω 50 εκατομμύρια; Εγώ που έπαιρνα 4 το επεισόδιο για να παίζω τη ξαναμμένη Ζώγια" έλεγε σε φίλους και γνωστούς, μόλις πληροφορήθηκε τα νέα, ενώ συνέχιζε το clubbing με το νέο της αγαπημένο, Αναστάσιο Μαρασλή, με τον οποίο παρεμπιπτόντως μέχρι γάμο σκέφτονται.

"Δεν μπορεί να μου το κάνει εμένα αυτό. Να την τσιτσιρίζω τόσα χρόνια να της βάλω στεφάνι και να μου παντρολογιέται, μία με τον Πέρση και μια με τον Έλληνα. Δεν το αντέχει ο ανδρισμός μου και η αγάπη που της έτρεφα" φέρεται να σκέφτηκε ο Ραπτάκης κατά τη Βάνα. Γιατί, Λεύτερη μου, η ηθοποιός σε ερωτική ζήλια αποδίδει την επίθεση που δέχτηκε από τον πρώην καλό της. Εξάλλου, όπως είπε ο δικηγόρος της, Σάκης Κεχαγιόγλου "η Μπάρμπα δεν έχει κανένα παραστατικό που να αποδεικνύει ότι δανείστηκε 50 εκατομμύρια". Για να μην τα πολυλογώ, η υπόθεση θα πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης, ενώ μέχρι τότε η Βάνα μαζί με τον Αναστάση - επιχειρηματίας στο επάγγελμα, για να μην ξεχνάμε και τις αρχές μας - ζουν στιγμές πάθους και απόλυτης ευτυχίας, πότε στη Θεσσαλονίκη και πότε στην Αθήνα. Αμ, πως!