Όλη η Αθήνα στο πάρτι των Ρέππα - Παπαθανασίου

16.10.2001
Αγαπημένη μου Τζίνα, το βράδυ της Δευτέρας στο Village Center στο Μαρούσι είχε πρεμιέρα η νέα ταινία των Ρέππα - Παπαθανασίου "Το Κλάμα Βγήκε από τον Παράδεισο". Και ποιος δεν ήταν εκεί. Όλη η Αθήνα.
Αγαπημένη μου Τζίνα,


Το βράδυ της Δευτέρας στο Village Center στο Μαρούσι είχε πρεμιέρα η νέα ταινία των Ρέππα - Παπαθανασίου "Το Κλάμα Βγήκε από τον Παράδεισο". Οι υποχρεώσεις μου σε προσωπικό επίπεδο ήταν ανειλημμένες (είχα να πάω νωρίς σε κάτι γενέθλια και μετά να δω τα X-files), οπότε κι έστειλα μια φίλη μου με την ξαδέρφη της για να μου στείλουν ραπόρτο. "Και ποιος δεν ήταν εκεί. Όλη η Αθήνα, αφού να φανταστείς αλληθωρίσαμε προκειμένου να δούμε όλους τους επώνυμους" μου είπε με έναν άνευ προηγουμένου ενθουσιασμό η ξαδέρφη.

"Πάρε χαρτί και μολύβι και γράψε ονόματα: Άννα Αδριανού, Τάνια Τρύπη - Κων/νος Καζάκος, Θάνος Καλλίρης μετά της συζύγου του, Στέλιος Μάινας, Χάρης Ρώμας, Άννα Κουρή, Γιάννης Ζουγανέλης, Ρένια Λουιζίδου, Ιάσων Τριανταφυλλίδης, Σωκράτης Αλαφούζος - Βάσω Γουλιελμάκη (όλο τρέλα και κορδέλα καθότι φρεσκοπαντρεμένοι), ο Γιάγκος Δράκος (ή Χρήστος Πολίτης κατά την αστυνομική ταυτότητα), Παύλος Χαϊκάλης, Νόνικα Γαληνέα μετά του συζύγου της Πίτερ Μέλερ και του σκηνογράφου Διονύση Φωτόπουλου, όπου είχαν σχηματίσει ένα πηγαδάκι καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς, Δήμητρα Γαλάνη (η οποία συνομίλησε πολύ θερμά με την Τρύπη), Μιχάλης Ασλάνης με δύο φίλους του, Μάκης Πουνέντης, Σταύρος Ζαλμάς, Κρατερός Κατσούλης με ωραιότατη συνοδό με ξανθιές ανταύγειες (αλήθεια πότε συνήψε σχέσεις και δεν το πήρα χαμπάρι;), Ρένος Χαραλαμπίδης με μούσι αλά Αλ Πατσίνο στο Σέρπικο, Τιτίκα Στασινοπούλου, Γιάννης Μποστανζόγλου, Φωκάς Ευαγγελινός, Έλενα Ακρίτα και Γιώργος Κυρίτσης, ο Βασίλης Νομικός με τη νέα του αγαπημένη την Μάριον Μιχεληδάκη (παρουσιάστρια του Συν και Πλην), η Εβελίνα Παπούλια ουχί με τον Θανάση Ευθυμιάδη, αλλά με τον πρώην σύζυγο Γιώργο Λιάντο και πολλοί άλλοι που βαριέμαι να αναφέρω.

Η βραδιά Τζίνα μου, απ' ο, τι μου είπαν, ήταν υπέροχη και η παραγωγή είχε φροντίσει για τους υψηλούς προσκεκλημένους. Είχε έναν πλούσιο μπουφέ (η φιλενάδα μου θέλει να μάθει ποιος ανέλαβε το catering για να τους πάρει στο γάμο της, αν ποτέ γίνει αυτός), πολλά ποτά και αναψυκτικά. Πριν την προβολή της ταινίας ο κόσμος ήπιε το κατιτίς του, ενώ μετά το τέλος αυτής ακολούθησε το μεγάλο πάρτι, με τραγούδια, χορό και φυσικά φαγητό. Στα της ταινίας τώρα, στα πηγαδάκια που σχηματίστηκαν δεν επικρατούσε ενθουσιασμός, για να το πω κομψά. Αλλά για περισσότερα ως προς την ταινία μπορείς να απευθυνθείς στο Exodos - cinema. Το ρεπορτάζ των "απεσταλμένων" μου τελειώνει εδώ, επειδή οι ξαδέρφες έφυγαν άρον - άρον για να πάνε να δουν την 36η επανάληψη του "Τμήμα Ηθών".