Ανεβαίνει το ¨θερμόμετρο¨ στο Big Brother

17.10.2001
Αγαπημένε μου Σωτήρη, οι μέρες κυλούν η μία μετά την άλλη και στο σπίτι του Big Brother το θερμόμετρο αρχίζει να παίρνει την ανιούσα. 37 μέρες συμπληρώνονται σήμερα και τα παιδιά δείχνουν τα πρώτα σημάδια που προκαλεί ο εγκλεισμός στους τρεις τοίχους και κυρίως η δίαιτα σε όλους τους...τομείς
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Οι μέρες κυλούν η μία μετά την άλλη και στο σπίτι του Big Brother το θερμόμετρο αρχίζει να παίρνει την ανιούσα. 37 μέρες συμπληρώνονται σήμερα και τα παιδιά δείχνουν τα πρώτα σημάδια που προκαλεί ο εγκλεισμός στους τρεις τοίχους και κυρίως η δίαιτα σε όλους τους...τομείς. Τα κορίτσια ξεκίνησαν τις προσπάθειες να ξυπνούν νωρίς το πρωί, σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο χρειαστεί στις 7π.μ. να είναι απίκο. Το κοτέτσι είναι πάντα λαμπίκο (ούτε μια κουτσουλιά, ούτε ένα σπόρο αραποσίτι δε βλέπεις στο τσιμέντο) και οι κότες την περνούν "ζωή και κότα". Και τα μασάζ δίνουν και παίρνουν. Η Δώρα κάνει στην Ελίνα, η Ελίνα στην Κατερίνα, η Κατερίνα στον Κώστα, ο Κώστας στον Χρήστο, ο Χρήστος στη Δώρα και η Ρέα.... Αυτή γαργαλάει όποια πατούσα δει να εξέχει.

Η πρώτη που εκδήλωσε το "σύνδρομο στέρησης" είναι η Κατερίνα, η οποία στο δωμάτιο των κοριτσιών κατά το " Με λένε Μαρία και είμαι αλκοολική" αναφώνησε "Με λένε Κατερίνα και θέλω να κάνω sex". Εντάξει, μπορεί να μην ήταν ακριβώς έτσι τα λόγια της, όμως το γεγονός είναι ένα: Η κοπέλα θέλει να νιώσει τη χαρά, διότι λίγο ακόμη και θα αποτρελαθεί. Μάλιστα, έχει βρει και τους τρεις υποψήφιους που θα παίξουν το ρόλο του "γιατρού της ψυχής της Κατερίνας". Είναι ο Χρήστος, ο Κώστας και ο Ντίνος. Ο πρώτος απορρίπτεται, διότι έχει ήδη "καπαρωθεί" από τη Δώρα, με την οποία τις τελευταίες μέρες ξανάρχισαν τα παιχνίδια, τις τρελίτσες και τα υπονοούμενα, ενώ αν δεν κάνουν κάτι στο άμεσο μέλλον, ή θα τρελαθεί ο κόσμος, ή να πάνε να...πνιγούν που μας έχουν ζαλίσει με τα παιδιαρίσματα τους. Το τελευταίο Σωτήρη μου, προς Θεού, δεν είναι δική μου κουβέντα.

Απομένουν, λοιπόν ο αρτινός νέος και ο ελληνοαμερικάνος. Το δίλημμα είναι το όντι μεγάλο γι αυτό και η ξανθιά από την Κυψέλη άρχισε το Crash test. Έκανε ένα μασάζ με αιθέρια έλαια στον Κώστα, για να δει αν έχει ωραία πλάτη, στιβαρά μπράτσα, μεγάλα ποντίκια, πόσα παΐδια έχει κ.τ.λ. Με το Ντίνο ήταν ήδη κολλητοί και στο τέλος, αν ο νέος δεν πάψει να κοκκινίζει με το "Γεια σου Ντινάκο" μπορεί να γίνουν...αυτοκόλλητοι. Κι αυτός πάλι, τι παραπάνω περιμένει για να κάνει την κίνηση; Μέχρι που τον διάλεξε για να καθαρίσουν χόρτα. Ο, τι πιο ερωτικό μπορεί να συμβεί σε έναν άντρα. Να καθαρίζεις ραδίκια και χόρτα του βουνού και μετά να τα μαγειρέψεις για να ταΐσεις 10 στόματα. Τώρα, που είπα στόματα. Ο Πρόδρομος με τον Γιώργο από την Κυριακή έχουν σφραγίσει τα στόματά τους και τα ανοίγουν μόνο για να χασμουρηθούν, να φάνε και να πιουν το καφεδάκι τους. Α, ο "Τσάκας" το ανοίγει για να σχολιάσει τη Ρέα, τη Δώρα και τα άλλα παιδιά που τόσο πολύ εκτιμά.