Η Μαίρη, ο Κακλαμανάκης και ο νέος έρωτας της Σερέτη

17.10.2001
Αγαπημένη μου Αγγελική, πήγα σήμερα να αγοράσω το γάλα της ημέρας και η περιπτερού μου έπιασε ψιλή κουβέντα. Δεν άφησε κανέναν ασχολίαστο, από τον καραφλό χωρισμένο 50αρη με την ΤΤ της απέναντι πολυκατοικίας, μέχρι τη Μαντόνα. Ήξερε τα πάντα για τους πάντες η Μαρίτσα( περί οίας ο λόγος). Σήμερα λοιπόν, έμαθα ότι:
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Πήγα σήμερα να αγοράσω το γάλα της ημέρας και η περιπτερού μου έπιασε ψιλή κουβέντα. Δεν άφησε κανέναν ασχολίαστο, από τον καραφλό χωρισμένο 50αρη με την ΤΤ της απέναντι πολυκατοικίας, μέχρι τη Μαντόνα. Ήξερε τα πάντα για τους πάντες και πολύ φοβάμαι ότι η Μαρίτσα - περί οίας ο λόγος - με έχει ξεπεράσει. Σήμερα λοιπόν, έμαθα ότι:

. Η Μαίρη του Big Brother όταν ήταν μια αθώα παιδούλα - στην ηλικία των 16 ετών - συνήψε αθώα σχέση με τον Ολυμπιονίκη Νίκο Κακλαμανάκη. Τα παιδιά ήταν κατά κάποιο τρόπο γειτονόπουλα (ήταν απέναντι τα μαγαζιά των γονιών τους) και γνωρίζονταν από μικρά. Μαζί μεγάλωσαν, παίζοντας με τις κούκλες της Μαιρούλας και τα στρατιωτάκια του Νίκου. Τελικά, η παιδική φιλία εξελίχθηκε σε έρωτα που κράτησε έναν ολόκληρο χρόνο. Τώρα - κατά τη μαμά Σκόρδου - οι δύο νέοι παραμένουν καλοί φίλοι, αν κι έχουν να συναντηθούν εδώ και κάτι χρόνια.

· Στον "ύπνο του δικαίου" έπιασαν οι κλέφτες των Ίλια Ιβιτς και την Ελένη Πετρουλάκη. Τα ξημερώματα του Σαββάτου, το ζευγάρι κοιμόταν στον πάνω όροφο της μεζονέτας τους στο Πανόραμα, όταν άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι τους σαν κύριοι. Αφού, έριξαν μια ματιά στους χώρους: αν είναι μεγάλοι, άνετοι, τι έπιπλα αγόρασε η Ελένη, άνοιξαν τα τσουβάλια που είχαν μαζί τους και τα γέμισαν με τα απαραίτητα. Η λεία τους ανέρχεται στα 5 εκατομμύρια και μεταξύ αυτών είναι ένα ρολόι του Ίλια αξίας 3 εκατομμυρίων, το κινητό του και πολλά χρήματα σε δολάρια, μάρκα, φράγκα και δραχμές. Το ζευγάρι κατάλαβε τι συνέβη το βράδυ, από τα τρίμματα μουστοκούλουρων που βρέθηκαν στο τραπέζι της κουζίνας.

· Στιγμές πάθους και πλήρης ευτυχίας ζει τον τελευταίο καιρό η Νίκη Σερέτη και ο Ερρίκος Πετιλόν. Τα παιδιά γνωρίστηκαν μέσω φίλων και χωρίς να χρειαστεί δεύτερη ματιά γεννήθηκε ο μεγάλος αυτός έρωτας. Όπου βρεθούν κι όπου σταθούν λένε για την αγάπη τους, όμως η ηθοποιός ως καμένη που είναι ( βλέπε έρωτας με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ) δεν πηγαίνει σε όλες τις τηλεοπτικές εκπομπές για να διαλαλήσει την ευτυχία της. Κάνει τις επιλογές της.

· Μέγας προβληματισμός έχει πέσει στα σαλόνια του Χόλιγουντ κι ένα ερώτημα βασανίζει τους πάντες: Τα ξαναέφτιαξαν ο Μπρους (Γουίλις) και η Ντέμι (Μουρ); Βλέπεις το πρώην ζευγάρι έκανε επίσημη εμφάνιση στην πρεμιέρα της ταινίας "Bandits" και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ήταν μες στο σιρόπιασμα και πιασμένοι από το χεράκι, ωσάν ερωτευμένα μαθητούδια. Άσε, που ο Μπρους δηλώνει ότι μετά το τρομοκρατικό χτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου το μόνο που σκέφτεται είναι τα παιδιά του και πως θα ξαναενώσει την οικογένεια του. "Και θα χωρίσει τη Ντέμι από τον καρατέκα Όλιβερ Γουιτκομπ" συμπληρώνει η Μαρίτσα, διότι πώς να το κάνουμε είναι μια μικρή λεπτομέρεια.