Ο παράνομος έρωτας της Κουλιανού

17.10.2001
Αγαπημένη μου Έβελυν, μέσα σε ντελίριο ενθουσιασμού η ξαδέρφη μου με πληροφόρησε ότι η Βίκυ Κουλιανού έχει χωρίσει οριστικά με τον Γιώργου Σιγάλα, και πως δεν υπάρχει περίπτωση, ούτε μια στο εκατομμύριο να τα ξαναβρούν, καθότι βρήκε νέο αγαπημένο και μάλιστα παντρεμένο.
Αγαπημένη μου Έβελυν,


Μέσα σε ντελίριο ενθουσιασμού η ξαδέρφη μου, η οποία τυγχάνει μεγάλη φαν του Γιώργου Σιγάλα, με πληροφόρησε ότι η Βίκυ Κουλιανού έχει χωρίσει οριστικά με τον μπασκετμπολίστα και πως δεν υπάρχει περίπτωση, ούτε μια στο εκατομμύριο να τα ξαναβρούν. "Η μοντέλα είναι σφόδρα ερωτευμένη με άλλον άντρα και τα πράγματα ανάμεσά τους είναι σοβαρά" μου είπε χαμηλοφώνως για να μη μας ακούσουν άλλοι. Όλη αυτή η μυστικοπάθεια Έβελυν είναι δικαιολογημένη, διότι ο νέος αγαπημένος της Βίκυς τυγχάνει κομμάτι παντρεμένος.

Ο Οδυσσέας Σταμούλης - περί οίου ο λόγος - αν και δύο χρόνια νυμφευμένος με την, ομολογουμένως όμορφη, συνάδελφό του Κάτια Νικολαϊδου, δεν αντιστάθηκε στη γοητεία της Κουλιανού. Λίγο η καθημερινή τους επαφή στο θέατρο "Παρκ" όπου πρωταγωνιστούσαν το καλοκαίρι, λίγο τα μεγάλα μαύρα μάτια της Βίκυς, λίγο ο καλός της χαρακτήρας, λίγο το φιδίσιο κορμί της, δεν άργησε να αναπτυχθεί ο έρως αυτός που έφερε την καταστροφή ενός γάμου. Το "παράνομο" ζευγάρι στην αρχή απέφευγε να κάνει κοινές εμφανίσεις και δεν πήγαιναν ούτε με τον υπόλοιπο θίασο για σάντουιτς στα Everest. Άσε, που τον καιρό εκείνο ήταν στην επικαιρότητα ο χωρισμός της με τον Σιγάλα και το Πανελλήνιο ασχολούνταν μόνο αν θα τα ξαναβρούν ή όχι.

"Εμείς συνδράμαμε στην οδύνη της για το χωρισμό κι αυτή έδινε την καρδιά της σε άλλον άντρα" είπε με εμφανή το ειρωνικό σχόλιο η ξαδερφούλα μου. Με την πάροδο του χρόνου, ο ερωτάς τους όλο και φούντωνε, ενώ έγιναν και οι πρώτες κοινές εμφανίσεις. Πρώτα σε ταβέρνα του Ψυρρή, όπου κάθονταν δίπλα, δίπλα με τον Οδυσσέα να της δίνει τη χωριάτικη, να της κόβει τη μοσχαρίσια γάλακτος και να της βάζει κρασί. Η δεύτερη εμφάνιση ήταν το περασμένο Σάββατο στο Romeo, όπου η Βίκυ έριξε μια ζεϊμπεκιά, άλλο πράγμα και ο Σταμούλης την χειροκροτούσε καταγοητευμένος από τις χορευτικές της επιδόσεις. Ωστόσο, τα τσιλιμπουρδίσματα του συζύγου έπεσαν στα αυτιά της Νικολαϊδου, η οποία χωρίς δεύτερη κουβέντα υπέβαλε αίτηση διαζυγίου. Αυτό, όπως καταλαβαίνεις σημαίνει ότι ανοίγει ο δρόμος για το ζευγάρι να επισημοποιήσει την αγάπη του, χωρίς φόβο και με πολύ πάθος.