Η διαμάχη της Βανδή

17.10.2001
Αγαπημένη μου Τζίνα, αυτή την περίοδο αν πιάσεις τη Δέσποινα Βανδή από τη μύτη θα εκραγεί ωσάν βόμβα ωρολογιακή. Η αοιδός τρέχει σε δικηγόρους και δικαστήρια, ζητώντας να βρει το δίκιο της. Ποιο είναι αυτό; Τα 22 εκατομμύρια, που όπως υποστηρίζει, της χρωστά η εταιρεία που ανέλαβε την καλοκαιρινή της περιοδεία ανά την Ελλάδα.
Αγαπημένη μου Τζίνα,


Αυτή την περίοδο αν πιάσεις τη Δέσποινα Βανδή από τη μύτη θα εκραγεί ωσάν βόμβα ωρολογιακή. Η αοιδός τρέχει σε δικηγόρους και δικαστήρια, ζητώντας να βρει το δίκιο της. Ποιο είναι αυτό; Τα 22 εκατομμύρια, που όπως υποστηρίζει, της χρωστά η εταιρεία που ανέλαβε την καλοκαιρινή της περιοδεία ανά την Ελλάδα.
Η Δέσποινα, προτού ξεκινήσει το "όργωμα" της χώρας, συμφώνησε να της καταβληθεί από την εταιρεία το παραπάνω ποσό. Έλα, όμως που όσο είδαμε εσύ κι εγώ τα λεφτά, άλλο τόσο τα είδε και η καλλιτέχνιδα. Οι υπεύθυνοι, κατά το λαϊκό "το έκαναν τουμπεκί ψιλοκομμένο" αρνήθηκαν να δώσουν τα χρήματα, προβάλλοντας διάφορους σοβαρούς λόγους. Η Βανδή απηύδησε και είπε να πάρει τη δοκιμασμένη και σίγουρη λύση της δικαστικής οδού. Τι, δηλαδή, τσάμπα η κοπέλα έχασε τις καλοκαιρινές της διακοπές κι αποχωρίστηκε έστω και λίγο το Ντέμη;

Οι πρώτες αποφάσεις βγήκαν κιόλας, δικαιώνοντας ως προς το αστικό μέρος για την είσπραξη του ποσού, την αοιδό. Ωστόσο, το θέμα δεν τελειώνει εδώ και η Δέσποινα, που δεν είναι κάποια τυχάρπαστη, υπέβαλε μηνύσεις για απάτη και πλαστογραφία. Απ' ότι άκουσα Τζινάκι, ο δικηγόρος της εταιρείας Αλέξης Κούγιας, προσπαθεί να έρθει σε συνεννόηση με τη Βανδή για την επίλυση του θέματος. Επειδή, όμως είναι αδύνατον να τη βρει, πήρε στο τηλέφωνο τον καλό της, ο οποίος στο παρελθόν υπήρξε καλός του πελάτης. Ο Κούγιας εξήγησε στο Νικολαϊδη πως έχουν τα πράγματα, ζητώντας του να μεσολαβήσει.

Αυτό, στο αναφέρω, διότι αποδεικνύεται ότι το ζευγάρι δεν έχει χωρίσει όπως θέλουν μερικοί. Τώρα θα μου πεις τι σχέση έχει με τα παραπάνω; Καμία, αλλά τα ποινικά δε μου προκαλούν κανένα ενδιαφέρον. Το ζευγάρι, λοιπόν, τον καιρό αυτό βρίσκεται στο ψάξιμο σπιτιού για να στεγάσουν τον έρωτα τους. Ωστόσο, Τζίνα μου είναι πολύ δύσκολο στις μέρες μας να βρεις σπίτι στην Αθήνα και τα πέριξ, ειδικά όπως το θέλεις, αλλά τα παιδιά δεν αγχώνονται, αφού μέχρι το γάμο τους (γύρω στα τέλη Μαΐου τοποθετείται) έχουν καιρό. Αυτή τη στιγμή, η Δέσποινα τρέχει για το νέο της δίσκο και το μαγαζί, γι αυτό και εξοργίστηκε που δεν της έδιναν τα 22 μύρια. Δε μπορεί να έχει όλο σκοτούρες στο μυαλό της.