Όλοι στην τελευταία του Τσαλίκη

17.10.2001
Αγαπητέ Γιώργο, το Σάββατο που μας πέρασε ήταν η τελευταία του Τσαλίκη στο Romeo και η περιπτερού μετά του συζύγου της δεν ήταν δυνατόν να λείψουν από το "αντίο". Δίπλα τους στα πρώτα τραπέζια ήταν η Χριστίνα Αναγνωστοπούλου με μεγάλη παρέα και η Μαίρη Σκόρδου (του Big Brother).
Αγαπητέ Γιώργο,


Το Σάββατο που μας πέρασε ήταν η τελευταία του Τσαλίκη και η περιπτερού μετά του συζύγου της δεν ήταν δυνατόν να λείψουν από το "αντίο". Έτσι, στολίστηκαν - με τη Μαρίτσα να βάζει ένα κόκκινο ψεύτικο τριαντάφυλλο στο λαιμό της σαν την Τατιάνα (Στεφανίδου) - και κουνάμενες τρεμάμενες πήγαν στο Romeo. Δίπλα τους στα πρώτα τραπέζια ήταν η Χριστίνα Αναγνωστοπούλου με μεγάλη παρέα και η Μαίρη Σκόρδου (του Big Brother) επίσης με μεγάλη παρέα. Το κέφι στο κέντρο ήταν αμείωτο, ενώ χτύπησε "κόκκινο" όταν ανέβηκε στην πίστα η Μαιρούλα.

Η ξανθιά νέα φορούσε μια μαύρη φούστα που όπως χαρακτηριστικά είπε η Μαρίτσα: "Αν ήθελε να την πατήσει θα έπρεπε να ήταν...σαρανταποδαρούσα". Τόσο κοντή μιλάμε ήταν. Το τσιφτετέλι που έριξε, με τον Τσαλίκη να της κάνει σιγόντο, "άναψε" φωτιά στον ανδρικό πληθυσμό του κέντρου. Και δυστυχώς για τις γυναίκες, η Μαιρούλα δεν έλεγε να κατέβει. Αναπλήρωνε το κενό για τον ένα μήνα που έμεινε εσώκλειστη στο σπίτι. Μετά το τέλος, δε, του προγράμματος πήγε στα καμαρίνια για να τη γνωρίσει από κοντά ο Τσαλίκης και να της πάρει ένα αυτόγραφό. Εκεί, τα είπαν για λίγο, με τη Μαίρη να του λέει ιστορίες για τον Πρόδρομο, τον Πρόδρομο, τον Πρόδρομο. Για να καταλάβεις τι σου λέω, όταν οι φωτογράφοι τους απαθανάτισαν σε μια πόζα (αυτή να κάθεται στα πόδια του αοιδού) η Μαίρη με ένα άχτι αναφώνησε "Που είσαι Πρόδρομε να δεις". Αυτός στο σπίτι, η Αγνή όμως στη Σκόπελο, όπου από τα χρόνια τα παλιά πηγαίνουν στο νησί εφημερίδες και περιοδικά.

Εκτός από τη Μαίρη ρεσιτάλ έδωσε και η Χριστίνα Αναγνωστοπούλου, η οποία θα είναι παρτενέρ του Γιώργου στο χειμερινό Romeo. Οι δύο καλλιτέχνες φρόντισαν μάλιστα να κλείσουν από τώρα πελάτες, δείχνοντας κάποια στοιχεία για το τι έχει να συμβεί. Τα δείγματα ήταν καλά. Τραγούδησαν, χόρεψαν, τη σήκωσε στα χέρια, φιλήθηκαν. Τα πάντα.