Επέστρεψαν στον Alpha, Ζαχαρέα - Κορομηλά!

27.03.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Μετά Βαΐων και Κλάδων» επέστρεψε η Μάρα Ζαχαρέα στον Alpha και ήδη ξανά πήρε τη θέση της σχολιάστριας στο πάνελ. Η παρεξήγηση με τον Γιώργο Κύρτσο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Μετά Βαΐων και Κλάδων» επέστρεψε η Μάρα Ζαχαρέα στον Alpha και ήδη ξανά πήρε τη θέση της σχολιάστριας στο πάνελ. Η παρεξήγηση με τον Γιώργο Κύρτσο λύθηκε και για του λόγου το αληθές ακούγεται πως στην Κάντζα θα καταφθάσει μετά την Μάρα, η δημοσιογράφος Νόνη Καραγιάννη, για την οποία κορυφώθηκε η κόντρα της Ζαχαρέα με τον Κύρτσο.

Ωστόσο, η επιστροφή της Ζαχαρέα δεν είναι η μοναδική στον Alpha. Στο κανάλι επιστρέφει και η Ρούλα Κορομηλά, η οποία όμως, δεν έρχεται για μόνιμα, αλλά για λίγο. Βάσει συμβολαίου έχει να παραδώσει τις δύο τελευταίες εκπομπές «Ζωή σαν όνειρο». Μάλιστα, η πρώτη θα προβληθεί την Μ. Τρίτη και η επόμενη και τελευταία σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Έτσι, η Ρούλα αφού πραγματοποιήσει και τις τελευταίες επιθυμίες του κόσμου, θα αποφασίσει για το επαγγελματικό της μέλλον. Προς το παρόν δε σκέφτεται τι θα κάνει, ενώ τις τελευταίες μέρες περνάει δύσκολες στιγμές μετά τον χαμό του πατέρα της.