"Η καλή Τζολί όλα τα αλέθει"!

27.03.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Η Αντζελίνα Τζολί είναι σαν τον καλό μύλο που όλα τα αλέθει. Γυναίκες, άνδρες, ανδροπρεπή κορίτσια, θηλυπρεπείς άνδρες
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η Αντζελίνα Τζολί είναι σαν τον καλό μύλο που όλα τα αλέθει. Γυναίκες, άνδρες, ανδροπρεπή κορίτσια, θηλυπρεπείς άνδρες, όλοι οι καλοί χωράνε στο κρεβάτι της Αντζελίνα. Ή μάλλον χωρούσαν πριν αυτή ανακαλύψει τη μητρότητα και πριν γνωρίσει τον Μπραντ Πιτ, στο πρόσωπο του οποίου βρήκε τον ιδανικό σύντροφο στο κρεβάτι και τον ιδανικό πατέρα των παιδιών της.

Πριν συμβεί αυτό, όμως, η Αντζελίνα είχε μία πλούσια ερωτική ζωή που περιλάμβανε γυναίκες και άνδρες. Όπως αποκαλύπτεται στο βιβλίο που αναφέρεται στη ζωή της και θα κυκλοφορήσει στις 10 Απριλίου, η Τζολί είχε μπει από μικρή στα... βάσανα. Μόλις στα 14 της χρόνια συμμετείχε σε σαδομαχιστικά όργια, ενώ για δέκα ολόκληρα χρόνια διατηρούσε σχέση με την Τζένη Σιμίτσου, φωτομοντέλο και ηθοποιός στο επάγγελμα, που αποτέλεσε και μεγάλο της έρωτα!

Στο βιβλίο υπάρχουν και πολλές δηλώσεις της Αντζελίνα, οι οποίες θα σοκάρουν. Ειδικά στο σημείο που αναφέρεται στον αδελφό της, των οποίων η σχέση ήτο περίεργη σε σημείο σκανδάλου. Όσο για τον Μπραντ, η Αντζελίνα λέει ότι κάνουν το καλύτερο σεξ και μάλιστα όταν είχαν βρεθεί στην Κένυα, στις αρχές της σχέσης τους, φώναζαν τόσο πολύ, που όλοι στο ξενοδοχείο πίστευαν πως τους την έπεσαν λιοντάρια.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]