Ξανά μαζί Γρηγόρης - Ράνια!

28.03.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ποιος είπε πως άμα ραγίσει το γυαλί, δεν ξανακολλάει; Στην περίπτωση, πάντως, της Ράνιας Θρασκιά και του Γρηγόρη Αρναούτογλου δεν ισχύει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ποιος είπε πως άμα ραγίσει το γυαλί, δεν ξανακολλάει; Στην περίπτωση, πάντως, της Ράνιας Θρασκιά και του Γρηγόρη Αρναούτογλου δεν ισχύει, αφού αυτοί οι δύο μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε. Και για του λόγου το αληθές, αυτή την περίοδο τους βρίσκουμε ξανά μανά μαζί, να απολαμβάνουν το νέο κύκλο του έρωτα τους.

Την πρώτη κίνηση της επανασύνδεσης έκανε ο Γρηγόρης, ο οποίος το διάστημα που ήταν χώρια και δεν μιλούσε καθόλου με τη Ράνια, όχι μόνο είχε πέσει σε μελαγχολία, αλλά κατάλαβε πόσο του λείπει και την θέλει κοντά του. Η επιχείρηση «φέρνω την Ράνια πάλι κοντά μου» δεν ήταν από τις ευκολότερες και λέγεται πως τον βοήθησε ακόμη και η Σίσσυ Χρηστίδου. Ωστόσο, η προσπάθεια απέφερε καρπούς και το ζευγάρι εδώ κι έναν μήνα είναι και πάλι μαζί.

Μάλιστα, μένουν στο σπίτι της Ράνιας. Μην περιμένεις, όμως, να τους δεις να βγαίνουν έξω, διότι αποφεύγουν τις δημόσιες εμφανίσεις. Θέλουν πρώτα να «τσουλήσει» καλά η ιστορία και μετά να βγουν να το φωνάξουν, να το πουν. Έτσι, αν θέλεις να τους πετύχεις κάπου, δεν έχεις παρά να πάρεις τα όρη, τα βουνά ή απομονωμένες καφετέριες, αφού μόνο εκεί πηγαίνουν.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]