Κι άλλος χωρισμός για Χίλτον - Νιάρχο!

28.03.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Περίπτωση Ράνιας Θρασκιά - Γρηγόρη Αρναούτογλου είναι αυτή της Πάρις Χίλτον με τον Σταύρο Νιάρχο, στο πιο wild όμως, καθότι τα παιδιά
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Περίπτωση Ράνιας Θρασκιά - Γρηγόρη Αρναούτογλου είναι αυτή της Πάρις Χίλτον με τον Σταύρο Νιάρχο, στο πιο wild όμως, καθότι τα παιδιά είναι μικρά και ατίθασα νιάτα. Αυτή τη στιγμή που σου γράφω, οι δυο τους έχουν χωρίσει, αλλά αν και προσφάτως χωρισμένοι - έχουν δεν έχουν δύο εβδομάδες - βρήκαν κιόλας νέους συντρόφους.

Ο Σταύρος κυκλοφορεί με μία ξανθή καλλονή, μοντέλο στο επάγγελμα και η Πάρις με νεαρό ηθοποιό, ονόματι Τζος Χέντερσον. Μάλιστα, η Χίλτον έκανε και την πρώτη της δημόσια εμφάνιση με τον Τζος ανήμερα του Αγίου Πατρικίου (στις 17 Μαρτίου), όπου πήγαν να διασκεδάσουν σε μεγάλο κλαμπ του Λος Άντζελες.

Στην παρέα τους ήταν η αδελφή της, Νίκι κι ένας ακόμη φίλος της, αλλά μη νομίζεις ότι η Παρις τους έδωσε και πολλή σημασία. Όλο το βράδυ ήταν κολλημένη σαν «τσιμπούρι» στο νέο της αγαπημένο, με τον οποίο φρόντιζαν να δείχνουν στους θαμώνες πόσο ερωτευμένοι είναι. Παλιά μου τέχνη κόσκινο για το party animal του Χόλιγουντ. Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε ένα πάρτι μετά την τελετή των Όσκαρ και παρόλο που η Χίλτον τότε ήταν με τον Νιάρχο, στάμπαρε τον ωραίο Τζος, ο οποίος στη συνέχεια μόνο αχρείαστος δεν της ήταν.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]