"Πιο πολύ Γρηγόρης στο Mega"!

09.03.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πριν καν φουντώσουν τα σενάρια για το τηλεοπτικό του μέλλον, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έδωσε τέλος, ανανεώνοντας το συμβόλαιο με το Mega.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πριν καν φουντώσουν τα σενάρια για το τηλεοπτικό του μέλλον, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έδωσε τέλος, ανανεώνοντας το συμβόλαιο με το Mega. Ο παρουσιαστής υπέγραψε με το κανάλι συμβόλαιο συνεργασίας για άλλα τρία χρόνια, όπου πρόκειται να συνεχίσει τον «Όμορφο κόσμο το πρωί» ανανεωμένο, αλλά και να κάνει ακόμη μία εβδομαδιαία εκπομπή.

Κι εδώ είναι που ακούγονται διάφορα για το είδος αυτής. Κάποια σενάρια - που είναι και τα πιθανότερα - θέλουν τον Γρηγόρη να αναλαμβάνει την παρουσίαση του νέου τηλεπαιχνιδιού, που θα μοιράζει στο νικητή ισόβια σύνταξη! Άλλα πάλι τον θέλουν να παρουσιάζει ένα show, αν και ως ενδεχόμενο δεν παίζει πολύ.

Τόσο ο Γρηγόρης, όσο και το κανάλι είναι τα μάλα ικανοποιημένοι από την ανανέωση του συμβολαίου κι απόδειξη για του λόγου το αληθές το δελτίο Τύπου που απέστειλε το κανάλι, ξεκινώντας με τη φράση «Πιο πολύ Γρηγόρης στο Mega». Τι να πω. Πάντα τέτοια.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]