Γνωστή ηθοποιός κλείστηκε σε μοναστήρι!

03.09.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Με το στόμα ανοιχτό έμεινα, όταν διάβασα δημοσίευμα περιοδικού που έλεγε ότι γνωστή ηθοποιός εγκατέλειψε τα εγκόσμια και αποσύρθηκε σε μοναστήρι. Ντόινγκ. Και πού είσαι ακόμη. Η ηθοποιός
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Με το στόμα ανοιχτό έμεινα, όταν διάβασα δημοσίευμα περιοδικού που έλεγε ότι γνωστή ηθοποιός εγκατέλειψε τα εγκόσμια και αποσύρθηκε σε μοναστήρι. Ντόινγκ. Και πού είσαι ακόμη. Η ηθοποιός είναι η Ναταλία Λιονάκη, από τις πιο σέξι παρουσίες του χώρου, η οποία έπαιξε σε «Φιλοδοξίες», «Βέρα στο δεξί», «40 κύματα» κ.α. Εκείνο το γατίσιο γκριζοπράσινο μάτι σε συνδυασμό με το κόκκινο μαλλί είναι ένας εκρηκτικός συνδυασμός, που μόνο απαρατήρητος δεν περνάει από τον ανδρικό πληθυσμό.

Κι έρχεται τώρα δημοσίευμα του Down Town, όπου αποκαλύπτει ότι η ηθοποιός από τα τέλη Ιουνίου έχει αποσυρθεί σε μοναστήρι της Κρήτης, θέλοντας να ακολουθήσει τον μοναχικό βίο. Είναι να μείνεις με το στόμα ανοιχτό κι εσύ και όλοι όσοι άκουσαν τα νέα. Ακόμη και συνάδελφοι της με τους οποίους είχε συνεργαστεί σε θέατρο και τηλεόραση. Αν και οι περισσότεροι μιλούσαν για έναν κλειστό χαρακτήρα, που τον τελευταίο καιρό είχε γίνει ακόμη πιο πολύ, κανείς δεν περίμενε ότι η Λιονάκη θα πήγαινε σε μοναστήρι.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η 31χρονη ηθοποιός στο μοναστήρι αναζητά την ψυχική της ηρεμία, ενώ λένε ότι της στοίχισε πολύ το διαζύγιο της με τον Μάριο Ιορδάνου, με τον οποίο υπήρξαν παντρεμένοι για πέντε χρόνια. Οι γονείς της αγωνιούν ιδιαίτερα για την μοναχοκόρη τους και αν τελικά αποφασίσει να εγκαταλείψει οριστικά τα εγκόσμια. Ήδη βρίσκονται σε δύσκολη θέση και δεν μπορούν να κάνουν κάτι, ενώ σύμφωνα με άλλους κοντινούς της ανθρώπους, περίμεναν να ξεσπάσει η... καταιγίδα εδώ και δύο χρόνια, όπου η ηθοποιός προσπαθούσε να πολεμήσει τους προσωπικούς της «δαίμονες».