Νέος έρωτας στη σόουμπιζ

01.09.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Κι απόψε πάλι είσαι παντού, αγάπη του καλοκαιριού.... λα λα λα». Μια αγάπη για το καλοκαίρι με σκοπό να μείνει και το χειμώνα βρήκε η Μάρα Δαρμουσλή, λίγο καιρό μετά το διαζύγιο της.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Κι απόψε πάλι είσαι παντού, αγάπη του καλοκαιριού.... λα λα λα». Μια αγάπη για το καλοκαίρι με σκοπό να μείνει και το χειμώνα βρήκε η Μάρα Δαρμουσλή, λίγο καιρό μετά το διαζύγιο της. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» το μοντέλο εδώ κι ένα μήνα είναι ερωτευμένο με το νεαρό επιχειρηματία, Χάρη Βαφειά.

Η γνωριμία τους έγινε μέσω κοινών φίλων και στην αρχή ξεκίνησε φιλικά και μόνο φιλικά. Στην πορεία, όμως, τους βγήκε το ερωτικό και όπως καταλαβαίνεις δεν άργησαν να γίνουν ζευγάρι. Και μάλιστα να περάσουν μαζί τις καλοκαιρινές τους διακοπές στη Μύκονο.

Στο ασπρονήσι έκαναν και την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση επιβεβαιώνοντας το κουτσομπολιό που έπαιζε στο νησί κι έλεγε ότι στανταρ είναι ζευγάρι. Πιασμένοι από το χέρι πήγαν στην... καμπάνα της Μυκόνου, δηλαδή την Ψαρρού και με την εμφάνιση αυτή δημοσιοποίησαν τη σχέση τους. «Είναι μόνο ένα μήνα μαζί»; Λεπτομέρειες αγαπημένε μου.

Στη Μύκονο το ζευγάρι μένει στο εντυπωσιακό σπίτι που διαθέτει ο Βαφειάς, ενώ παρέα είναι και οι κολλητοί τους. Όλοι μαζί κάνουν βόλτες στα κοντινά νησιά με το νέο σκάφος του Βαφειά, ενώ το ζευγάρι επιδιδόταν σε θαλάσσιο σκι και τζετ σκι. Αμ πως.