Ώρες αγωνίας για Λαμπίρη!

26.08.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ώρες αγωνίας πέρασε η Χριστίνα Λαμπίρη τις τελευταίες μέρες λόγω της φωτιάς στην Ανατολική Αττική. Κι αν η παρουσιάστρια του «Super Star» είναι μόνιμη κάτοικος Σαρωνίδας, τους τελευταίους μήνες
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ώρες αγωνίας πέρασε η Χριστίνα Λαμπίρη τις τελευταίες μέρες λόγω της φωτιάς στην Ανατολική Αττική. Κι αν η παρουσιάστρια του «Super Star» είναι μόνιμη κάτοικος Σαρωνίδας, τους τελευταίους μήνες έχει αναπτύξει στενές σχέσεις με ανατολική Αττική και συγκεκριμένα με Πικέρμι. Βλέπεις, ο αγαπημένος της Θανάσης Αδαμόπουλος είναι πρόεδρος του Πικερμίου και η αγωνία της Λαμπίρη είχε να κάνει με τη φωτιά που απείλησε και την περιοχή αυτή.

Η παρουσιάστρια ήταν συνέχεια στο πλευρό του αγαπημένου της, ο οποίος προσπαθούσε με κάθε τρόπο να βοηθήσει την κοινότητα του. Μάλιστα, η Λαμπίρη εμφανίσθηκε μαζί με τον πρόεδρο στην πλατεία και συνομιλούσε με τον κόσμο. Όλοι τους (μαζί και η Χριστίνα) ήταν εξοργισμένοι με την καταστροφή και τα όσα συνέβαιναν στην ανατολική αττική από την περασμένη Παρασκευή.

Κι αν τέτοιες στιγμές, το κουτσομπολιό έρχεται τελευταίο και όσοι είδαν την Λαμπίρη στην πλατεία, δεν έδωσαν μεγάλη σημασία, ωστόσο η εμφάνιση της στο πλευρό του αγαπημένου της (ακόμη και τέτοιες στιγμές) δεν είναι τυχαία. Το ζευγάρι διανύει την καλύτερη φάση της σχέσης του και η παρουσιάστρια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της και για του λόγου το αληθές, δεν έχει πρόβλημα να παραδέχεται δημοσίως την ευτυχία και τον έρωτα της.