Δε λείπουν τα προβλήματα για Κοκκίνου - Πετρέλη!

24.10.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Όπου ακούς για πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι. Αυτό ισχύει και με τους τραγουδιστές που εν όψει κάποιας συνεργασίας
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Όπου ακούς για πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι. Αυτό ισχύει και με τους τραγουδιστές που εν όψει κάποιας συνεργασίας τους, παρουσιάζονται ως τα απόλυτα «κολλητάρια», μες στην αγάπη, την αλληλοεκτίμηση, τον αλληλοσεβασμό, μπλα, μπλα. Να, πάρε παράδειγμα την Έλλη Κοκκίνου και τον Θάνο Πετρέλη, που πρόκειται να εμφανισθούν τον χειμώνα μαζί στον «Απόλλωνα».

Δεν έχει περάσει ένας μήνας, από την τελευταία επίσκεψη της Έλλης στον Πετρέλη, στο τέλος των καλοκαιρινών του εμφανίσεων. Τότε, οι δύο αοιδοί ήταν τα μάλα αγαπημένοι κι ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούν και όσο εκείνοι φιλιόντουσαν αγκαλιάζονταν, εμείς τους φτύναμε για να μην τους ματιάσουμε. Φευ, όμως. Η συνέχεια μόνο ρόδινη δεν αποδείχθηκε και τα προβλήματα που είχαν, πριν δώσουν τα χέρια, επανεμφανίσθηκαν. Λίγο έλειψε να γίνουν μαλλιά κουβάρια για το χρόνο εμφάνισης τους επί πίστας.

Η Κοκκίνου ήθελε να έχει περισσότερο χρόνο γενικά, ενώ ο Πετρέλης να μένει περισσότερο στο λαϊκό μέρος. Είδαν κι έπαθαν να τους βρουν μία λύση. Κι αφού, το πρόβλημα αυτό φάνηκε πως λύθηκε, προέκυψε ένα ακόμη. Στο σχήμα συμμετέχει και η Βανέσσα Αδαμοπούλου, η οποία θέλησε να εμφανίζεται και αυτή στην αφίσα. Κοκκίνου και Πετρέλης, μήτε που ήθελαν να ακούσουν κάτι τέτοιο και κατά το... η ισχύς εν τη ενώσει, πέρασε το δικό τους. Έτσι, στην αφίσα αναφέρεται απλά το όνομα της.