Ο Γεωργάτος βάφτισε τον γιο του

24.10.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τον γιο του τον μονάκριβο, τον καλοαναθρεμμένο βάφτισε την περασμένη Παρασκευή, ο Γρηγόρης Γεωργάτος και σε μία τέτοια οικογενειακή στιγμή
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τον γιο του τον μονάκριβο, τον καλοαναθρεμμένο βάφτισε την περασμένη Παρασκευή, ο Γρηγόρης Γεωργάτος και σε μία τέτοια οικογενειακή στιγμή δεν μπορούσε να μείνει ασυγκίνητος ο γνωστός ποδοσφαιριστής. Ο Γεωργάτος καθόλη τη διάρκεια του μυστηρίου ήταν τα μάλα αγχωμένος, σε αντίθεση με τη σύζυγό του, Γεωργία Μίχα η οποία έδειχνε πιο ψύχραιμη.

Η βάφτιση έγινε στο Καβούρι κι εκεί παραβρέθηκαν πολλοί φίλοι του ζευγαριού και συμπαίκτες του Γεωργάτου, όπως ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, ο Παντελής Καφές και ο Χρήστος Πατσατζόγλου. Ωστόσο, τα φλας έκλεψε ο Νέρι Καστίγιο, ο οποίος συνοδευόταν από την αγαπημένη του και μέχρι να τον γνωρίσει τραγουδίστρια, Μαριάννα Σταματοπούλου.

Αυτή ήταν η δεύτερη δημόσια εμφάνιση του ερωτευμένου ζεύγους. Η πρώτη είχε γίνει πριν λίγο καιρό στον γάμο του συμπαίκτη του, Τάσου Πάντου. Λεπτό δεν αποχωρίστηκε ο ένας τον άλλον, ενώ όλο το βράδυ κρατιόντουσαν από το χέρι. Τς τς, τι τρυφερές στιγμές.