Στα δικαστήρια Πιτ - Ανιστον

21.07.2001
Αγαπημένη μου Τζίνα, απορώ τι σόι κόσμος είναι αυτός που δεν αφήνει το ζευγάρι Μπραντ Πιτ - Τζένιφερ Άνιστον να αγιάσει και κάθε λίγο και λιγάκι του ταράζουν την ευτυχία και τη γαλήνη. Τελευταία είναι μια ιταλίδα κοσμηματοπώλης ονόματι Σίλβια Νταμιάν η οποία τω όντι διέπραξε μέγα έγκλημα. Πουλούσε από δω κι από κει βέρες πανομοιότυπες με αυτές των παιδιών.
Αγαπημένη μου Τζίνα,


Απορώ τι σόι κόσμος είναι αυτός που δεν αφήνει το ζευγάρι Μπραντ Πιτ - Τζένιφερ Άνιστον να αγιάσει και κάθε λίγο και λιγάκι του ταράζουν την ευτυχία και τη γαλήνη. Τελευταία είναι μια ιταλίδα κοσμηματοπώλης ονόματι Σίλβια Νταμιάν η οποία τω όντι διέπραξε μέγα έγκλημα. Πουλούσε από δω κι από κει βέρες πανομοιότυπες με αυτές των παιδιών. Όλος ο κόσμος γέμισε με βέρες Πιτ - Ανιστον. Βλέπεις, την Νταμιάν εμπιστεύτηκε ο διάσημος ηθοποιός για να του φτιάξει τα δαχτυλίδια του γάμου, τα οποία σημειωτέον τα είχε σχεδιάσει ο ίδιος. Είδες ταλέντο ο Μπραντ;

Σε αυτόν, όμως, είχε κοστίσει κομμάτι ακριβά καθότι είναι από λευκό και κίτρινο χρυσό 18 καρατίων και στολισμένα από 18 διαμάντια. Χαλάλι, όμως τα λεφτά, διότι η Τζένιφερ τα αξίζει με το παραπάνω. Ωστόσο, δεν είναι αυτό το θέμα μας. Όταν ο Πιτ τις παρέλαβε έβαλε την Νταμιάν να υπογράψει ότι δεν πρόκειται να κοπιάρει την πατέντα του, όχι για λόγους πνευματικής ιδιοκτησίας, αλλά για αισθηματικούς. "Σιγά, μην έχουν κι άλλοι βέρες ίδιες με τις δικές μας" σκέφτηκε ο ηθοποιός.

Έλα, όμως που τα πράγματα δεν ήρθαν όπως επιθυμούσε και ο έρωτας τους κατάντησε όμοιος με του Ντι Κάπριο και της Γουίνσλετ στον Τιτανικό, όπου κυκλοφορούσε σε μπλουζάκια, φουστανάκια, κούπες και ποδιές μαγειρικής. Η κοσμηματοπώλης έβγαλε εκατοντάδες κόπιες και για να προωθήσει καλύτερα τη δουλειά της χρησιμοποίησε το Internet. Τα νέα έφτασαν γρήγορα στα αυτιά του ζευγαριού, τους οποίους ποιος τους είδε και δεν φοβήθηκε. Άστραψαν και βρόντησαν και ως ταύροι μαινόμενοι μπήκαν στο μαγαζί της Νταμιάν και απαίτησαν αν αποσύρει όλα τα κομμάτια. Αυτό, όμως δεν είναι εφικτό, διότι αρκετά έχουν ήδη πουληθεί και δε μπορείς να πας στο νιόπαντρο ζευγάρι και να τους πεις να βγάλει τη βέρα, γιατί το ζήτησε ο Μπραντ Πιτ. Θα σου πει: "Σκασίλα μου μεγάλη".

Όσα πάντως δεν αγοράστηκαν θα αποσυρθούν από το εμπόριο και θα καούν, όπως τα κρέατα των τρελών αγελάδων. Επειδή, όμως εδώ έχουμε και παραβίαση συμφωνίας, το ζεύγος ζητεί από την Νταμιάν αποζημίωση ύψους 2 δις. Με αυτό τον τρόπο κι αυτή θα πάρει το μάθημα της, αλλά και τα παιδιά θα βγάλουν τα...έξοδα του γάμου. Έστω και ετεροχρονισμένα.