Μαντόνα- Πάλτροου: όχι μόνο...φίλες

20.07.2001
Αγαπημένε μου Σωτήρη, μόλις έμαθα κάτι νέα που με σόκαραν. Αφορούν τη Μαντόνα και την κολλητή της Γκουίνεθ Παλτροου. Η αλήθεια μέχρι να πάρω την απόφαση να σου γράψω βασάνισα πολύ τον εαυτό μου, διότι η όλη ιστορία είναι κομμάτι σόκιν. Ολόκληρο το Χόλιγουντ έχει βουίξει ότι οι δυο γυναίκες είναι κάτι παραπάνω από φίλες. Τι εννοώ με αυτό;
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μόλις έμαθα κάτι νέα που με σόκαραν. Αφορούν τη Μαντόνα και την κολλητή της Γκουίνεθ Παλτροου. Η αλήθεια μέχρι να πάρω την απόφαση να σου γράψω βασάνισα πολύ τον εαυτό μου, διότι η όλη ιστορία είναι κομμάτι σόκιν. Ωστόσο, είσαι άνθρωπος που δεν ιδρώνει το αυτί του γι αυτό διάβασε προσεκτικά. Ολόκληρο το Χόλιγουντ έχει βουίξει ότι οι δυο γυναίκες είναι κάτι παραπάνω από φίλες. Τι εννοώ με αυτό; Η Μαντόνα με την Γκουίνεθ όταν συναντιούνται δεν αρκούνται μόνο σε συζητήσεις του τύπου: "Και δε μου λες χρυσή μου, πόσο αγόρασες αυτό το παντελονάκι"; Ή "καλά ε, το πόσο έχω βολευτεί με αυτή την κρέμα νυκτός δεν το συζητώ. Μου κάνει μια μούρη". Ούτε, όμως αναλύουν τους λόγους που ο Γκάι ροχαλίζει ωσάν αρκούδα σε χειμερία νάρκη. Αυτό εξάλλου είναι λεπτομέρεια που την έχει αναλάβει ο ψυχολόγος της οικογενείας Ρίτσι.

Θα αναρωτιέσαι τι επιτέλους κάνουν; Σύμφωνα με τα όσα ψιθυρίζονται στα σαλόνια του Χόλιγουντ - μεταξύ σαμπάνιας και χαβιαριού - οι δύο φίλες...γνωρίζουν η μία την άλλη όσο το δυνατόν καλύτερα. Εκεί, δηλαδή που κάθονται λένε: "Δε ρίχνουμε μια ματιά να δούμε ποια έχει περισσότερη κυτταρίτιδα"; Όπως και...κάνουν. Ελπίζω να μπήκες στο νόημα, διότι ντρέπομαι το ανήλικο. Κι αυτό, ως φαίνεται Σώτο μου, μάλλον δεν είναι ράδιο αρβύλα, καθότι υπάρχουν ντοκουμέντα.

Την Πρωτοχρονιά, η τραγουδίστρια πήρε το σύζυγό της, την κολλητή της και κάτι άλλους φίλους και πήγαν σε ένα κλαμπ του Λος Άντζελες. Εκεί που έπιναν το ποτό της, τσουπ πετάγεται ωσάν αλλοπαρμένη η Μαντόνα κι ανεβαίνει στο τραπέζι αρχίζοντας να χορεύει αισθησιακά. Όταν ένιωσε τη μοναξιά του...αναβάτη έκανε νόημα στην Γκουίνεθ να την ακολουθήσει. Δεν της είπε όμως: "Ε, Γκου σήκω πάνω μωρή, που έβγαλες ρίζες στην καρέκλα", αλλά άρχισε να της κλείνει το μάτι, να γλείφεται και με το δαχτυλάκι να την προσκαλεί. Στον Γκάι ζήτημα να του κάνει τέτοια τσαλιμάκια.

Η ηθοποιός ανέβηκε κι άρχισαν να χορεύουν άκρως αισθησιακά και να τρίβονται η μία στην άλλη, κοινώς μπαλαμουτιάζονταν. Στο τέλος του χορού η Μαντόνα φίλησε την κολλητή της, η οποία ανταπέδωσε με ιδιαίτερη θέρμη, λες και ασπαζόταν τον Μπραντ Πιτ. Όσον αφορά τον Ρίτσι καθόταν στη θέση του σαν μαχαραγιάς κι απολάμβανε το θέαμα, ενώ καμάρωνε τη σύζυγό του η οποία είναι ολίγον τι...τσαχπινούλα.