Ελεύθερη κι ωραία η Καντζά

20.07.2001
Αγαπημένε μου Σωτήρη, τελικά εγώ δεν είμαι φίλη, φύλακας άγγελος σου είμαι. Με το που έμαθα ότι ελευθερώθηκε μια γυναίκα αμέσως έσπευσα να σε ενημερώσω ωσάν μια άλλη κουτσομπόλα. Η Ελίνα Καντζά φίλτατε είναι ξανά μανά ελεύθερη κι ωραία, καθότι ματαξαναχώρισε από τον Γιώργο Σπανουδάκη, αδελφό του Σταμάτη.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τελικά εγώ δεν είμαι φίλη, φύλακας άγγελος σου είμαι. Με το που έμαθα ότι ελευθερώθηκε μια γυναίκα αμέσως έσπευσα να σε ενημερώσω ωσάν μια άλλη κουτσομπόλα. Η Ελίνα Καντζά φίλτατε είναι ξανά μανά ελεύθερη κι ωραία, καθότι ματαξαναχώρισε από τον Γιώργο Σπανουδάκη, αδελφό του Σταμάτη. Τα αίτια της διάλυσης της σχέσης τους ακόμη ερευνώνται, διότι το πρώην -πλέον- ζεύγος δε λέει κουβέντα.

Σα να έχουν πιει το αμίλητο νερό. Αφού και οι φίλοι τους ακόμη το μόνο που έχουν κατορθώσει να τους βγάλουν είναι ένα "Ναι". Αυτό, όπως καταλαβαίνεις μεταφράζεται σε "Ναι χωρίσαμε, διότι τελικά διαπιστώσαμε ότι θέλαμε διαφορετικά πράγματα. Ωστόσο, παραμένουμε φίλοι, διότι ζήσαμε μια μεγάλη αγάπη και οι ευτυχισμένες μας στιγμές ήταν πολλές κι αυτές δεν μπορείς να της σβήσεις μονοκοντυλιάς". Τα λόγια αυτά Σώτο μου, ανήκουν σε μένα, όμως, αν τα παιδιά αποφάσιζαν να ανοίξουν την καρδιά τους στο ευρύ κοινό αυτά θα έλεγαν.

Κάποιοι λένε πως σύντομα θα τα ξαναβρούν, παραπέμποντας στο παρελθόν όπου η Ελίνα με τον Γιώργο χώριζαν κι έσμιγαν με την ίδια συχνότητα που ανεβοκατεβαίνει ο γενικός δείκτης του ΧΑΑ. Άλλοι, πάλι υποστηρίζουν ότι το τέλος αυτό είναι οριστικό και φέρνουν ως παράδειγμα ένα περιστατικό. Στη συναυλία του Παπαθανασίου στους Στύλους του Ολυμπίου Διός βρέθηκαν και οι δύο με ξεχωριστές παρέες. Οι θέσεις τους ήταν στην ίδια σειρά, με κάποια απόσταση ασφαλείας, ενώ τα βλέμματα τους συναντιόνταν αρκετές φορές. Ωστόσο, δεν αντάλλαξαν κουβέντα. Δεν είπαν ούτε μια "Καληνύχτα" ή έστω ένα: "Ωραία η Μυθωδία και ο Βαγγέλης τρέλα".