Αρναούτογλου: μένει Mega, φεύγει από πρωινό!

26.06.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μία μέρα πριν μας αποχαιρετήσει για καλοκαίρι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μάθαμε τι θα γίνει με το τηλεοπτικό του μέλλον και ποια απ’ όλα τα σενάρια που κυκλοφορούσαν το τελευταία διάστημα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μία μέρα πριν μας αποχαιρετήσει για καλοκαίρι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μάθαμε τι θα γίνει με το τηλεοπτικό του μέλλον και ποια απ’ όλα τα σενάρια που κυκλοφορούσαν το τελευταία διάστημα, τελικά ισχύουν. Λοιπόν, ο «Άρνι» παραμένει στο Mega για τα επόμενα δύο χρόνια, αλλά όχι δεν παραμένει και στην πρωινή ζώνη. Έτσι, η τελευταία εκπομπή του παρουσιαστή ήτο σε κλίμα συγκίνησης και νοσταλγίας για τα έξι συνεχή χρόνια του παρουσιαστή στον «Όμορφο κόσμο το πρωί». Εξ’ ου και τα δάκρυα του. Σνιφ, σνιφ.

Ο Γρηγόρης από την επόμενη σεζόν θα υπηρετεί την prime time ζώνη του σταθμού και το αυτό επιβεβαιώνει το δελτίο Τύπου του Mega, που ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου. Αρχικά, ο Αρναούτογλου θα παρουσιάζει έκτακτα τηλεοπτικά προγράμματα του καναλιού, που είναι στα σκαριά, ενώ στη συνέχεια θα παρουσιάσει μια νέα βραδινή ψυχαγωγική εκπομπή.

Αρναούτογλου και Mega πορεύονται μαζί τα τελευταία εφτά χρόνια και όλο αυτό το διάστημα η συνεργασία τους δεν αντιμετώπιζε προβλήματα, καθώς ο «Αρνι» θεωρείτο από τα αγαπημένα παιδιά του καναλιού. Ωστόσο, φέτος μετά από μία συνέντευξη του διευθυντή προγράμματος, Πέτρου Μπούτου και κάποιες μπηχτές αυτού για τις αποδόσεις του Γρηγόρη στο πρωινό, προκάλεσαν ντόρο. Από τότε ξεκίνησε και το σήριαλ «Τι θα απογίνει με τον Αρναούτογλου» αφού πολλά ακούγονταν και γράφονταν για τις σχέσεις του με το κανάλι.

Κι όσο τα νούμερα δεν ανέβαιναν, τόσο φούντωναν οι φήμες γι απομάκρυνση του από το πρωινό. Μάλιστα, τις τελευταίες μέρες μέσω δημοσιευμάτων έχουμε μία παρέλαση ονομάτων (για την ακρίβεια αγαπημένε μου, έχει ακουστεί το μισό εν αποστρατεία μόντελινγκ) που κάνουν δοκιμαστικά για το πρωινό του καναλιού. Αφού βλέπουν ότι δεν τραβάει το μοντέλο με τα μοντέλα, γιατί τα ξυπνάνε τα έρμα πρωί πρωί και τα βάζουν πάνω από μία κατσαρόλα να λένε «γιάμι, γιαμι»;;;; Αλήθεια, με Νάντια Μπουλέ τι θα γίνει; Τώρα, αγαπημένε μου, αγχώθηκα.