"Κονταροχτυπιούνται" Τατιάνα - Καγιά!

25.06.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Επίσημα, η Τατιάνα Στεφανίδου δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο ανανέωσης με τον ΑΝΤ1. Ωστόσο αυτό δεν εμποδίζει τους ανθρώπους το καναλιού να την υπολογίζουν για ένα νέο reality που έχουν
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Επίσημα, η Τατιάνα Στεφανίδου δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο ανανέωσης με τον ΑΝΤ1. Ωστόσο αυτό δεν εμποδίζει τους ανθρώπους το καναλιού να την υπολογίζουν για ένα νέο reality που έχουν στα σκαριά το, «America’ s Next Top Model». Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, στον ΑΝΤ1 σκέφτονται σοβαρά να βάλουν την Τατιάνα σε αυτή τη θέση, αφού έχει προηγούμενη εμπειρία από το Fame Story 3.

Έλα, όμως, που το ζουμί της ιστορίας είναι άλλο. Στο κανάλι έχουν και δεύτερη πρόταση για τη συγκεκριμένη θέση... την Βίκυ Καγιά. «Μα παντού μπροστά στην Τατιάνα αυτό το κορίτσι;» σκέφτομαι εγώ τώρα. Άσε, αγαπημένε μου, μιλάμε για μεγάλο δίλλημα εκεί στο Μαρούσι και το ερώτημα «Στεφανίδου ή Καγιά» τους βασανίζει καθημερινά.

Βλέπεις και οι δύο πληρούν τις προϋποθέσεις, με την Καγιά να έχει κερδίσει περισσότερους πόντους μετά την τελευταία της εμφάνιση ως παρουσιάστρια στα φετινά Καλλιστεία. Θέση που κατείχε η Τατιάνα μετά την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη και, που όπως παραδέχτηκε, στενοχωρήθηκε που το κανάλι τελικά προτίμησε τη... new entry Καγιά! Χμ. Σκέφτομαι πώς θα νιώσει αν τελικά προτιμηθεί το μοντέλο. Ή πώς θα νιώσει εκείνο, που στο τέλος, δεν υπολογιστούν τα χρόνια της στο μόντελινγκ και προτιμήσουν την παρουσιάστρια. Anyway, Που θα έλεγε και η Βίκυ, ακόμη είναι νωρίς. Ας υπογράψει πρώτα με το καλό η «Τάτι» και βλέπουμε.