Συναντήθηκαν Βίσση - Βανδή

02.06.2001
Αγαπητέ Σωτήρη, πάρε βαθιά ανάσα και διάβασε τα παρακάτω: Η Άννα Βίσση βρέθηκε στο ίδιο μαγαζί με τη Δέσποινα Βανδή. Στο "Privilege" συγκεκριμένα. "Και τι έγινε; Πιάστηκαν από τα extensions τους"; Όχι, καμία σχέση. Οι δυο τους ήταν πάνω από όλα, κυρίες. Δώσε βάση σε όλο το στόρι, όπως διαδραματίστηκε το βράδυ της Τετάρτης.
Αγαπητέ Σωτήρη,


Καλησπέρα. Αυτή τη στιγμή που σου γράφω, εσύ ίσως να βρίσκεσαι σε κάποιο καφέ της παραλιακής, να απολαμβάνεις το fredo σου και να συζητάς με την παρέα σου διάφορα θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος. Εγώ, λοιπόν που μεριμνώ για την ενημέρωση τη δική σου και κατ' επέκταση των φίλων σου θα σου γράψω για το γεγονός της χρονιάς, τη μεγαλύτερη τυχαία συνάντηση κορυφής. Έτσι, για να έχετε να λέτε ολόκληρο το τριήμερο. Μη σου πω για όλο το καλοκαίρι. Σώτο μου, πάρε βαθιά ανάσα και διάβασε: Η Άννα Βίσση βρέθηκε στο ίδιο μαγαζί με τη Δέσποινα Βανδή. Στο "Privilege" συγκεκριμένα.

"Και τι έγινε; Πιάστηκαν από τα extensions τους"; Όχι, καμία σχέση. Οι δυο τους, ήταν πάνω από όλα κυρίες. Πρόσεξε το όλο στόρι, που ειλικρινά φίλε μου, ούτε σε ταινία του Φώσκολου δεν το συναντάς. Βράδυ Τετάρτης, η ώρα, περασμένες 11. Στο παραλιακό mainstream club "Privilege" τρώγει το διάσημο ζεύγος της Ελλάδας, Νικολαϊδης - Βανδή. Μαζί τους είναι και η κολλητή της αοιδού, Κική Τσόλκα. Η παρέα έχει κέφια, μιλούνε, γελάνε κι ενίοτε κουνιούνται στους ρυθμούς της μουσικής. Κι ενώ, το Δεσποινάκι βάζει στο στόμα της μια μπουκιά καπνιστού σολομού με φαρφάλες -είναι το αγαπημένο της - στην είσοδο του μαγαζιού παρατηρείται μια ανεξήγητη κινητικότητα.

Ο μετρ μαζί με τα γκαρσόνια βρίσκονται εκεί και ... ρυθμικά κινούν τα κεφάλια τους πέρα δώθε. Ψάχνουν απεγνωσμένα τραπέζι για να βολέψουν την υψηλή θαμώνα, Άννα Βίσση. Η αγωνία τους - μη σου πω τρόμος θα είμαι ... υπερβολική - είναι μεγάλη. Το μοναδικό άδειο τραπέζι είναι ακριβώς δίπλα στη Βανδή. Τι θα κάνουν; Σκέφτονται πως η όλη κατάσταση είναι θέλημα Θεού. Άντε, όμως να πεισεις εσύ στις δυο καλλιτέχνιδες. Πιο πέρα, ο Ντέμης με το "αετίσιο μάτι" του βλέπει την αντίπαλο της αγαπημένης του και αναλαμβάνει δράση. Ζητεί από ένα γκαρσόνι που τυχαία περνούσε από κει να κάνει κάτι. Σαν τι θα μπορούσε;

Αμέσως, ο στράικερ της ΑΕΚ κατέβασε ιδέα. Στο βάθος ένα ζευγάρι μόλις είχε καθήσει. "Θα φέρουμε αυτούς εδώ" είπε, όπερ κι εγένετο. Πήγαν εκεί, μαζί και ο Ντέμης. Εξήγησαν στους ανώνυμους θαμώνες πως έχει η κατάσταση κι αμέσως ξεκίνησε η επιχείρηση μετακόμιση. Μέσα στην αναστάτωση ο Νικολαϊδης κουβάλησε ένα πιάτο και τα μαχαιροπήρουνα. Που ακούστηκε αυτό! Αλλά, πάνω απ΄ όλα, η αγαπημένη μελαχρινή "με ... ξανθά extensions Παναγιά του".

Όλη αυτή την ώρα - μη φανταστείς καμιά αιωνιότητα - η Βίσση περίμενε στην είσοδο. Μόλις το θέμα τακτοποιήθηκε ,ξεκίνησε για το τραπέζι της. Στο μεταξύ κι εδώ είναι το ωραίο, υποχρεωτικά έπρεπε να περάσει μπροστά από τη Βανδή. Έτσι κι έγινε. Σώτο μου, δεν της έριξε ούτε ένα βλέφαρο. Έτσι, από περιέργεια να δει πως είναι τα μαλλιά της. Αλλά και η Δέσποινα είχε γυρίσει το κεφάλι της αλλού. Στο άπειρο.
Μετά από λίγο κι αφού το πρώτο σοκ είχε ξεπεραστεί η Βανδή, η οποία είχε φάει τον ... αγλέουρα, είπε να χορέψει λίγο για να κάψει καμιά θερμίδα. Δε χόρευε, όμως σε όλα τα κομμάτια. Μόνα σε αυτά της Βίσση. Παιδί μου, χτυπιόταν κανονικότατα.
Βίσση χόρευε στο Υποφέρω"; Δεν το γνωρίζω, ξέρω όμως πως δεν κάθισε πολλή ώρα. Συνέχισε σε άλλο παραλιακό μαγαζί, κάνοντας βεβαίως πρώτα μια ευχή: να μην ξανασυναντήσει τη Βανδή.
Αυτά, ήταν τα νέα μου. Είμαι σίγουρη, Σωτηράκη πως σου άρεσαν γι' αυτό σου δίνω το ελεύθερο να τα διαδώσεις στην παρέα σου.