Χωρίζουν Σβαρτζενέγκερ - Σράιβερ

01.06.2001
Ελενάρα μου, πολύ καλησπέρα σου. Επειδή η ώρα έχει περάσει και θέλω να φύγω μπαίνω κατευθείαν στο θέμα. Ο Αρνολντ Σβαρτζενέγκερ χωρίζει με τη σύζυγό του Μαρία Σράιβερ. Κι αυτό, διότι ο "Άρνι", είναι μέγας γυναικάς. Παιδί μου δεν είχε αφήσει θυληκιά γάτα εκεί πέρα στο Χόλιγουντ.
Ελενάρα μου,


Πολύ καλησπέρα σου. Πως τα πας ζεσταίνεσαι καθόλου; Εγώ, δε μπορώ να συγκεντρωθώ. Θέλω συνέχεια να κοιμάμαι. Όχι πως δεν είχα την ίδια επιθυμία και το χειμώνα. Απλά τώρα είναι περισσότερο έντονο. Να φανταστείς, με δυσκολία κατάφερα να γράψω σήμερα. Δε λες που θυμάμαι τα κους, κους. Καλά, μεταξύ μας μόνο αν πάθαινα αμνησία θα ξεχνούσα ο, τι?κουτσομπολιό.

Να για παράδειγμα είναι δυνατόν να ξεχάσω ότι ο Αρνολντ Σβαρτζενέγκερ χωρίζει με τη σύζυγό του Μαρία Σράιβερ; "Τι έκανε λέει"; Καλά, δεν το' ξερες; Εδώ είναι το πρώτο θέμα στο Χόλιγουντ. Στάσου, να σου πω. Ο "Άρνι", Ελενίτσα μου είναι μέγας γυναικάς. Η προσωποποίηση της απιστίας. Για να καταλάβεις, όταν γνώρισε τη Μαρία, αυτή είχε ύψος γύρω στο 1.65 και τώρα που χωρίζουν είναι ίσαμε 2 μέτρα. Για τέτοιο "κέρατο" - μετά συγχωρήσεως - μιλάμε.

Κι αν είσαι της γνώμης ότι δεν του φαινόταν, σε παραπέμπω σε παλαιά και σοφή ρήση: "Τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι". Όποια γυναίκα έβλεπε στο διάβα του, φρόντιζε να την απομονώνει για να?μετρήσει πόσες ελίτσες έχει στο κορμί της. Στα γράφω έτσι για να μη γίνει σόκιν το γράμμα μου. Η, δε, σύζυγός του, η οποία τυχαίνει να είναι και ανεψιά των Κέννεντυ, στην αρχή κατάπινε μια, μια τις απιστίες του.

Δεν άντεξε, όμως η γυναίκα κι έσκασε. Λογικό, με τέτοιο "φαΐ" που έριξε. Είπε "Αμάν πια, σε χωρίζω", όπερ κι έπραξε. Πήγε στο δικηγόρο της και μαζί συντάσσουν τη λίστα με τις αγαπημένες του "Άρνι". Και χρησιμοποιώ Ενεστώτα χρόνο, διότι είναι τόσες πολλές, που οι άνθρωποι έχουν ξεκινήσει μια εβδομάδα πριν κι ακόμη να τελειώσουν. "Σιγά τον ομορφάντρα που θέλει τόσες γυναίκες" θα πεις. Κι, όμως Ελενάρα μου, ως φαίνεται είχε περάσει. Λες στο πρόσωπό του να έβλεπαν τον "Κόναν το Βάρβαρο";

Όπως και να έχει, σε λίγο καιρό θα ξεκινήσει η διαδικασία του διαζυγίου και τα μηνύματα που καταφθάνουν για τον Σβαρτζενέγκερ δεν είναι και τόσο ευχάριστα. Λίγες πιθανότητες, μη σου πω μηδαμινές, έχει για να βγει το διαζύγιο υπέρ του. Άσε, το άλλο που έμαθα. Έχεις ακούσει το άσμα: "Να απατάς τον άντρα σου είναι συνηθισμένο, να απατάς το γκόμενο που το χεις δει γραμμένο"; Ε, αυτό ισχύει -με τις απαραίτητες αλλαγές - για το διάσημο ηθοποιό. Εκτός, από τη Μαρία απατούσε και την Τζίτζι Κογιότ. Ποια είναι αυτή; Η επί εφτά χρόνια ερωμένη του.

Να σε ρωτήσω είπα πριν ότι έχει ελάχιστες πιθανότητες να βγει υπέρ του το διαζύγιο; Καλύτερα να το ξεχάσει. Πάντως, το ζευγάρι προς το παρόν μένει μαζί, για χάρη των τεσσάρων παιδιών τους, αλλά σε χωριστά δωμάτια. Αυτά, Ελενίτσα μου. Ελπίζω να μη σε στεναχώρησα με το δράμα της Μαρίας.