Το...αναψυκτικό του Σάκη

01.06.2001
Σωτήρη μου. Καλησπέρα και πάλι. Σήμερα θα πρέπει να παραδεχτείς ότι είναι η τυχερή σου μέρα. Μετά την Ιακωβίδου, ήρθε η σειρά να σου μιλήσω για το Σάκη το Ρουβά. Δεν ξέρω αν έχεις προλάβει να ακούσεις για την καινούργια διαφήμιση της Pepsi, όπου πρωταγωνιστεί ο καλλιτέχνης.
Σωτήρη μου,


Καλησπέρα και πάλι. Σήμερα θα πρέπει να παραδεχτείς ότι είναι η τυχερή σου μέρα. Μετά την Ιακωβίδου, ήρθε η σειρά να σου μιλήσω για το Σάκη το Ρουβά. Δεν ξέρω αν έχεις προλάβει - είσαι βλέπεις πολυάσχολο άτομο - να ακούσεις για την καινούργια διαφήμιση της Pepsi, όπου πρωταγωνιστεί ο καλλιτέχνης. Παιδί μου χαμός έχει γίνει. Έχουν ξεσηκωθεί όλες οι γυναικείες οργανώσεις και οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων. "Και γιατί";

Ο Σάκης εμφανίζεται με ένα μαγιό στο χρώμα του δέρματος. Αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος των αντιδράσεων, διότι δε βλέπεις κάθε μέρα το Σάκη με τόσα λίγα ενδύματα. Ο αοιδός κρατάει το μπουκάλι με το αναψυκτικό σε επίμαχο σημείο του σώματός του, που δε μπορώ να ονοματίσω, διότι έχω ένα σεβασμό προς το πρόσωπό σου. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά το κουνάει, αυτό αφρίζει και χύνεται, αφήνοντας πολλά υπονοούμενα. Σεξουαλικού περιεχομένου, έτσι; Από πίσω βρίσκονται μαζεμένες κάποιες "Ρουβίτσες" που στη θέα του χυμένου αναψυκτικού αρχίσουν να αλαλάζουν "Ααααααα, Σάκη, Σάκη".

Με το που βγήκαν, λοιπόν οι πρώτες φωτογραφίες, άρχισαν και τα όργανα. "Είναι ελεεινό. Εκχυδαΐζει τον άνθρωπο" φωνάζει η Ένωση Γυναικών Ελλάδος(ΕΓΕ), απειλώντας Σώτο μου να φθάσει μέχρι και τη Μιλένα Αποστολάκη. Η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδος, πάλι λέει ότι θα μπλοκάρει το σποτάκι, ζητώντας την απαγόρευσή του. Αλλά και ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Αθήνας, υποστηρίζει ότι η συγκεκριμένη διαφήμιση είναι "κατάντια".

Τέλος πάντων, μη σε ζαλίζω με διάφορες δηλώσεις. Ο Ρουβάς ή καλύτερα ο Ψινάκης δεν έχει πάρει ακόμη θέση για το θέμα. Το δίδυμο περιμένει πρώτα να βγει στον αέρα το σποτ (7 Ιουνίου) και μετά αν συνεχιστούν οι αντιδράσεις θα πάρουν κι επίσημα θέση. Προς το παρόν, ο Σάκης ετοιμάζει το καινούργιο σπίτι στο Νέο Βουτζά, ενώ ως φαίνεται το μεγάλο πάρτι που είχαν υποσχεθεί ότι θα δώσουν θα γίνει, αλλά άγνωστο πότε. Αυτά είχα να σου πω πάνω κάτω. Εύχομαι να σου άρεσαν και να μην το άφησες στη μέση.