Η Πέγκυ δεν ξεχνά και Θεοφάνους ξαναχτυπά!

25.05.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Κι άλλοι είχαν κόντρες στο παρελθόν, αλλά σαν την Πέγκυ Ζήνα με τον Γιώργο Θεοφάνους νομίζω ότι δεν έκαναν. Τέσσερα χρόνια έχουν περάσει από το άδοξο τέλος της συνεργασίας τους και τον τσακωμό
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Κι άλλοι είχαν κόντρες στο παρελθόν, αλλά σαν την Πέγκυ Ζήνα με τον Γιώργο Θεοφάνους νομίζω ότι δεν έκαναν. Τέσσερα χρόνια έχουν περάσει από το άδοξο τέλος της συνεργασίας τους και τον τσακωμό που είχαν, αλλά φαίνεται ότι κανείς από τους δύο δεν έχει ξεχάσει. Με κάθε ευκαιρία πετάνε τη σπόντα ή το φαρμάκι τους. Ανάλογα, σε τι κέφια τους πετυχαίνει ο δημοσιογράφος. Αν ξύπνησαν καλά, αν όχι και άλλα τέτοια.

Να ας πούμε, η Πέγκυ πρέπει να ξύπνησε πάαααρα πολύ άσχημα τη μέρα που έδωσε συνέντευξη στο «Πρώτο Θέμα». Γιατί, βλέπεις τα όσα είπε για τον πρώην συνεργάτη της ήταν... ταβανόπροκες και είναι να απορεί κανείς, τέσσερα χρόνια μετά που βρίσκουν το κουράγιο να ασχολούνται με... προπέρσινα ξινά σταφύλια. «Δεν θα συνεργαστώ ποτέ ξανά με τον Γιώργο Θεοφάνους» δηλώνει στην εφημερίδα η Πέγκυ. «Το καλύτερο τραγούδι του κόσμου να μου έδινε, δεν θα ήθελα να ξανασυνεργαστώ μαζί του» συνεχίζει απτόητη η αοιδός. Για να ρίξει το τελειωτικό χτύπημα: «Θα το έκανα μόνο αν ο κύριος Θεφάνους αναθεωρούσε τη λάθος συμπεριφορά του».

«Γι’ αυτό κι εγώ σε χώρισα, αναθεώρησα. Γι’ αυτό και σε τιμώρησα, αλλού να τα χρωστάς». Άσχετο, αλλά με αυτό το «αναθεωρούσε» μού ήρθε το νέο άσμα Πέγκυς δια χειρός... Μάνου Ελευθερίου! Βέβαια, η απάντηση του Θεοφάνους δεν άργησε να έρθει. Την ίδια μέρα, ο συνθέτης ήταν καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού και μόνο «Μες στην καλή χαρά» δεν ήταν το πρωινό εκείνο. Άπαξ κι άκουσε τις δηλώσεις της Πέγκυς, ήρθε κι έδεσε το γλυκό.

Ωστόσο, ο Θεοφάνους αυτή τη φορά ήταν πιο χαλαρός, εξηγώντας ότι η κόντρα του με την Ζήνα ήταν για προσωπικούς λόγους και όχι επαγγελματικούς, όπως με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου πριν έξι χρόνια. Και ο ίδιος λόγω των προσωπικών διαφορών δεν θα επιθυμούσε να συνεργαστεί ξανά (ε, δεν τους έκατσε και στη δεύτερη απόπειρα), αλλά όπως είπε με νόημα... «Κράτα μικρό καλάθι» και... «Ποτέ μη λες ποτέ»!