Αποχωρεί από το Romeo η Κοκκίνου!

25.05.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Νωρίτερα από την προγραμματισμένη ημερομηνία θα ολοκληρώσει τις εμφανίσεις της στο Romeo η Έλλη Κοκκίνου. Αν και όταν ξεκίνησε στο εν λόγω νυχτερινό κέντρο, γιορτάζοντας
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Νωρίτερα από την προγραμματισμένη ημερομηνία θα ολοκληρώσει τις εμφανίσεις της στο Romeo η Έλλη Κοκκίνου. Αν και όταν ξεκίνησε στο εν λόγω νυχτερινό κέντρο, γιορτάζοντας και την επιστροφή της στο χώρο που την ανέδειξε, είχε σκοπό να περάσει περισσότερα καλοκαιρινά βράδια με τους φαν της στο κλεινόν άστυ, τελικά άλλαξε γνώμη. Δεν θέλω σχόλια, γιατί σε βλέπω, είσαι έτοιμος.

Η Κοκκίνου αποφάσισε να κάνει καλοκαιρινές συναυλίες σε όλη την Ελλάδα, γι’ αυτό αποφάσισε να κατεβάσει το σχήμα στις 13 Ιουνίου. Ναι βρε, λόγω περιοδείας ολοκληρώνει νωρίτερα. Εξάλλου, δεν είναι η πρώτη από τους καλλιτέχνες της πρώτης γραμμής, που φέτος αποφάσισαν να κάνουν τις «αρπαχτές», συγνώμη, εξορμήσεις στην επαρχία. Έτσι, μετά τον Αντώνη Ρέμο, την Άννα Βίσση, αλλά και τον Γιάννη Πλούταρχο (για πρώτη φορά παρακαλώ) και η Έλλη Κοκκίνου προστίθεται στο κλαμπ. Και ο κατάλογος θα μεγαλώσει, να είσαι σίγουρος.