Η Τατιάνα πήγε Λαμπίρη!

22.05.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πολλές τηλεοπτικές συγκινήσεις μας επιφύλαξε αυτή η εβδομάδα κι ευτυχώς που τελειώνει, διότι αγαπημένε μου, δεν ξέρω αν θα άντεχα κι άλλες. Μετά το «διήμερο του Ηλία Ψινάκη» στην Τατιάνα Στεφανίδου
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πολλές τηλεοπτικές συγκινήσεις μας επιφύλαξε αυτή η εβδομάδα κι ευτυχώς που τελειώνει, διότι αγαπημένε μου, δεν ξέρω αν θα άντεχα κι άλλες. Μετά το «διήμερο του Ηλία Ψινάκη» στην Τατιάνα Στεφανίδου και το ντόρο που δημιούργησαν οι αποκαλύψεις του για την 16χρονη σχέση με τον Sakis Ρουβά, ήρθε η σειρά της Τάτι να πάρει τα... σκήπτρα στο ντόρο.

Από το πρωί της Παρασκευής η Τατιάνα είναι με ένα τηλέφωνο στο χέρι, κάνοντας ζωντανές συνδέσεις και αναλύοντας την περιβόητη συνέντευξη. Την αρχή την έκανε με τηλεφωνική σύνδεση με τον «Πρωινό Καφέ» της Βίκυς Καγιά, αλλά το καλύτερο μάς το κράτησε για το μεσημέρι. Βγήκε στης Χριστίνας Λαμπίρη. Πες μου ότι οι δυο τους έγιναν ξανά φίλες; Κι, όμως, μετά την εμφάνιση της Λαμπίρη στο «Αξίζει να το δεις», οι δύο γυναίκες ήρθαν και πάλι κοντά. Με την καλή έννοια αγαπημένε μου. Τόσο κοντά, που η Τάτι βγήκε στο τηλέφωνο του Super Star και είπε τα πάντα.

Όπως; Ότι η συνέντευξη του Ψινάκη ήταν μία όμορφη τηλεοπτική στιγμή (και όχι δημοσιογραφική επιτυχία), ενώ ο μάνατζερ ήθελε πολύ να μιλήσει για τον Ρουβά. Διέψευσε ότι ο ΑΝΤ1 ήθελε να λογοκρίνει το δεύτερο μέρος της εκπομπής (επειδή ο Ψινακης αναφερόταν στο νυν μάνατζερ του Ρουβά, όχι με κολακευτικά λόγια), λέγοντας ότι είναι ένας σταθμός που δε λογοκρίνει κανέναν. Κι έφερε ως παράδειγμα το «Ράδιο Αρβύλα» και τον Θέμο Αναστασιάδη. Άσε, που αν ο Ψινάκης με δηλώσεις του έθιγε την υπόληψη κάποιου, εκείνη πρώτη θα έκοβε τα επίμαχα.

Και πάμε στο άλλο καλό της σύνδεσης όπου η Τάτι μετά από δύο εκπομπές και δύο δείπνα με τον Ψινάκη, μπόρεσε και ανέλυσε τη σχέση που είχε με τον Ρουβά επί 16 χρόνια. Κι έλυσε και σε εμάς τις απορίες που είχαμε. Είπε, λοιπόν, ότι ο Ψινάκης αισθάνεται σαν μην έχει κοντά του το παιδί του και ότι έχει αληθινά συναισθήματα για εκείνον. «Τον πονάει και τον αγαπάει ουσιαστικά» είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι ποτέ δεν θα έλεγε κακά λόγια για τον Sakis. Αυτό το καταλάβαμε κι εμείς, παρόλο που βγήκαν κάποιοι και είπαν το αντίθετο. Στη συνέντευξη αυτή ο Ψινάκης μόνο κακό δεν ήθελε να κάνει στον Ρουβά.