Ο Λαζόπουλος θα εγκαταλείψει την τηλεόραση!

21.05.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Απόλαυσε τώρα που μπορείς τον Λάκη Λαζόπουλο γιατί σε δύο χρόνια εγκαταλείπει την τηλεόραση. Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος σε συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη, λέγοντας ότι σκοπεύει να εγκαταλείψει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Απόλαυσε τώρα που μπορείς τον Λάκη Λαζόπουλο γιατί σε δύο χρόνια εγκαταλείπει την τηλεόραση. Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος σε συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη, λέγοντας ότι σκοπεύει να εγκαταλείψει τον χώρο της τηλεόρασης. Ναι, αυτό δεν άρεσε σε κανέναν κι ελπίζουμε η απόφαση του να μην είναι οριστική και αμετάκλητη.

Ο Λάκης ξεκαθάρισε ότι θέλει από μόνος του να βάλει την «τελεία» στο τέλος της τηλεοπτικής το καριέρας. Και καταλαβαίνεις, ότι δεν είναι από τα πρόσωπα εκείνα που άμα δεν φθάσουν στο τελευταίο σκαλοπάτι της πτώσης τους, δεν το κουνάνε ρούπι από την τηλεόραση. Το παλεύουνε για όσο καιρό αντέξουνε. Ο Λαζόπουλος, πάλι, είναι άλλης φιλοσοφίας κι επιθυμεί να φύγει με το κεφάλι ψηλά!

Ωστόσο, είναι τα μάλα ενοχλημένος με όλα εκείνα τα δημοσιεύματα που το τελευταίο διάστημα τον περιφέρουν από κανάλι σε κανάλι. Μία τον κρατάνε στον Alpha, την άλλη τον επιστρέφουν μετά Βαΐων και Κλάδων στο Mega και την παράλλη τον στέλνουν στον ΑΝΤ1. «Με παρουσιάζουν σαν έναν υστερικό, που περιφέρεται στα κανάλια» δήλωσε χαρακτηριστικά. Τι με ρωτάς; Πού θα πάει τελικά; Εγώ λέω να τον στείλω στο Star. Έτσι για αλλαγή. Πάντως, ο ίδιος κρατάει κλειστά τα χαρτιά του και ξεκαθάρισε ότι αν έχει κάτι να ανακοινώσει, θα το κάνει μόνος του, όταν εκείνος αποφασίσει.