Ο Τζώρτζογλου ασπάστηκε την Καμπάλα!

21.05.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Τι σταυρό κουβαλάω με ρωτάνε οι φίλοι», «Στην προσευχή να μην ξεχάσεις τον Θεό να τον ρωτήσεις», «Χριστός και Παναγία τι λόγια είναι αυτά, δεν τα χω ακούσει ποτέ μου ξανά». Αυτά και άλλα πολλά τραγούδια...
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Τι σταυρό κουβαλάω με ρωτάνε οι φίλοι», «Στην προσευχή να μην ξεχάσεις τον Θεό να τον ρωτήσεις», «Χριστός και Παναγία τι λόγια είναι αυτά, δεν τα χω ακούσει ποτέ μου ξανά». Αυτά και άλλα πολλά τραγούδια... θρησκευτικού περιεχομένου, άρχισαν να άδουν οι διπλανές μου (Χριστίνα και Κατερίνα.... Οπότε αν πέσει φωτιά, αυτές να κάψει και ουχί εμένα) όταν τις ενημέρωσα ότι ο Στράτος Τζώρτζογλου εδώ και μερικούς μήνες έχει μυηθεί στα μυστικά της Καμπάλα.

Να σου πω, δεν έχω καταλάβει ακόμη αν έχει ασπαστεί το... «εσωτεριστικό σύστημα γνώσης»! Ο, τι κατάλαβες, κατάλαβα. Αλλά έτσι περιγράφουν την Καμπάλα. Τέλος πάντων, ας σοβαρευτώ και να σου μιλήσω για τη συνέντευξη που έδωσε ο Τζώρτζογλου στο Down Town και μιλάει για την Καμπάλα. Όταν έκανε, λοιπόν, πρόβες για την παράσταση με την Μιμή Ντενίση, ένας συνεργάτης τού είπε για ένα πάρτι, όπου θα ήταν εκεί και ο Ισαάκ, ο δάσκαλος της Μαντόνα. Αυτό κέντρισε το ενδιαφέρον του ηθοποιού, ο οποίος όχι μόνο πήγε στο πάρτι, αλλά φεύγοντας από εκεί πήρε δύο βιβλία που τον έβαλαν σε έναν τρόπο σκέψης «απόλυτα σωστό κι ενδιαφέροντα».

Κάπως έτσι, προέκυψε η Καμπάλα στη ζωή του. Μάλιστα, φοράει και το κόκκινο βραχιόλι (σαν αυτό που έχει η Μαντόνα και οι λοιποί διάσημοι Καμπαλιστές) κι όπως εξηγεί αυτό χρησιμεύει για να απωθεί την κακή ενέργεια. Η, δε, συνάντηση του με τον Ισαάκ αποδείχθηκε καρμική κι άκου γέλιο... Ένα βράδυ τον πήγαινε βόλτα με τη μηχανή του και είδαν στο δρόμο αφίσες της Μαντόνα με τον Γκάι Ρίτσι. Ο ηθοποιός τού εξήγησε ότι λέει για το διαζύγιο τους και (χο χο) ο Ισαάκ πήρε επί τόπου την Μαντόνα και της το είπε. Τι γέλια έριξαν όλοι μαζί... Χο χο χο. Αν έχει γνωρίσει την Μαντόνα; Μπα. Αλλά είμαι σίγουρη ότι θα γίνει και αυτό. Μία συζήτηση δεν πρέπει να την κάνουν;

Πάντως, εγώ μπερδεύτηκα λίγο με τη συνέντευξη του ηθοποιού. Εκεί, που μιλάει για την Καμπάλα και τη μύηση του σε αυτή, λίγο παρακάτω λέει ότι πιστεύει στη δύναμη της προσευχής, το έκανε από μικρός, ενώ λέει ότι είναι «χριστιανός ορθόδοξος» με κεφαλαία γράμματα. Μπερδεύτηκα. Είμαι σίγουρη ότι διαβάζεις όλα τα παραπάνω με πολλή καχυποψία. Και σίγουρα θα σκέφτεσαι ότι ο Τζώρτζογλου ασχολείται με την Καμπάλα, επειδή είναι της μόδας και είπε να είναι εκείνος που πρώτος την έφερε στην ελληνική showbiz. Αλλά όχι αγαπημένε μου.

Αν και στην αρχή, είχε και αυτός την ίδια καχυποψία «επειδή το κάνει η Μαντόνα, να το κάνω κι εγώ», ενώ δεν του άρεσε που είναι ιουδαϊκής προέλευσης, στο τέλος άλλαξε γνώμη. «Αν μπεις λίγο πιο μέσα και το δεις σαν πρακτική εφαρμογή στη ζωή σου, είναι τελείως διαφορετικά» λέει ο Στράτος και ο, τι κατάλαβες, κατάλαβα. Πάντως, Μαντόνα και Τζώρτζογλου δεν το κάνουν γιατί είναι της μόδας η Καμπάλα!