Ναυαγεί η συνεργασία Ηλιάδη - Τσαλίκη;

21.05.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Με αγωνία και λαχτάρα περίμεναν οι θαυμαστές της Αγγελικής Ηλιάδη την επιστροφή της στις πίστες, αλλά δυστυχώς για εκείνους, η επιστροφή αυτή δεν αποκλείεται ακόμη και να ναυαγήσει.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Με αγωνία και λαχτάρα περίμεναν οι θαυμαστές της Αγγελικής Ηλιάδη την επιστροφή της στις πίστες, αλλά δυστυχώς για εκείνους, η επιστροφή αυτή δεν αποκλείεται ακόμη και να ναυαγήσει. Το σίγουρο είναι ότι η πρεμιέρα της σε μαγαζί της Θεσσαλονίκης, στο πλευρό του Γιώργου Τσαλίκη αναβλήθηκε, ενώ δεν έχουν ορίσει νέα ημερομηνία.

Αιτία, όπως είπαν οι υπεύθυνοι του κέντρου, είναι οι ευρωεκλογές στις 7 Ιουνίου. Η πρεμιέρα ήταν να γίνει στις 5 του ίδιου μήνα και μάλλον θα σκέφτηκαν ότι υπάρχει κόσμος που θέλει να πάει στα χωριά του να ψηφίσει. Μόνο έτσι μπορείς να εξηγήσεις την αναβολή ελέω εκλογών! Ωστόσο, οι φήμες στη Θεσσαλονίκη και όχι μόνο, τις τελευταίες μέρες έχουν φουντώσει και μόνο καλές δεν είναι για τους φαν της Ηλιάδη.

Ακούγεται και λέγεται ότι έχουν προκύψει σοβαρά προβλήματα στη συνεργασία των δύο τραγουδιστών, παρόλο που ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Ηλιάδη και Τσαλίκης δεν έχουν γκρίνιες μεταξύ τους - λένε οι φήμες - αλλά ακόμη κανείς δεν έχει καταλάβει πού είναι το πρόβλημα. Επειδή, οι μέρες πλησιάζουν, πού θα πάει, θα μάθουμε τι συμβαίνει. Κοντός ψαλμός αλληλούια.