Παραιτήθηκε ο Τζόνι Καλημέρης!

19.05.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αφού μας έριξε πρώτα τη βόμβα ότι του χρόνου θα ήθελε να δει στην Γιουροβίζιον, τον Σαρμπέλ, την Καλομοίρα ή την Έλλη Κοκκίνου (κι εννοείται ότι μας άφησε άφωνους) ο Τζόνι Καλημέρης
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αφού μας έριξε πρώτα τη βόμβα ότι του χρόνου θα ήθελε να δει στην Γιουροβίζιον, τον Σαρμπέλ, την Καλομοίρα ή την Έλλη Κοκκίνου (κι εννοείται ότι μας άφησε άφωνους) ο Τζόνι Καλημέρης δήλωσε ότι παραιτείται από τη θέση του. Εδώ μας άφησε απλά χαζούς. Γιατί, όλες τις προηγούμενες μέρες, αλλά και μετά την επιστροφή της ελληνικής αποστολής από την Μόσχα, κανείς δεν περίμενε ότι ο Καλημέρης θα δήλωνε παραίτηση.

Την απόφαση να παραιτηθεί από τα καθήκοντα που σχετίζονται με την Γιουροβίζιον την ανακοίνωσε ο ίδιος, χωρίς όμως να αναφέρει τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή. Και είμαστε εμείς τώρα να μας τρώει η μαύρη περιέργεια. Why; Why, παραιτήθηκε ο Καλημέρης; Και ποιος θα αναλάβει στη θέση του; Προς το παρόν, αναζητείται ο διάδοχος. Ο Καλημέρης και επίσημα θα παραιτηθεί μόλις ανακοινώσουν στην κρατική τον οικονομικό προϋπολογισμό για τη φετινή διοργάνωση.

Λες να κλάψουν πολλές μανούλες; Ο Καλημέρης ρωτήθηκε και για τη συμμετοχή του Ρουβά, αλλά και το γεγονός ότι η ΝΕΤ ανέθεσε το τραγούδι σε έναν μόνο συνθέτη και συγκεκριμένα στον Δημήτρη Κοντόπουλο. Είπε, λοιπόν, ότι είναι ο πιο «φορμαρισμένος» συνθέτης αυτή τη στιγμή, καθώς και ο μόνιμος συνεργάτης του Sakis.