Σε... πλειστηριασμό η Όλγα Φαρμάκη!

19.05.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Επειδή είμαι καλός άνθρωπος, θα σε βοηθήσω να πραγματοποιήσεις ένα τρελό σου όνειρο. Να βγεις για φαγητό με την Όλγα Φαρμάκη στο Galaxy του Χίλτον. Όχι, προσπάθησε να σκεφτείς σκηνικό
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Επειδή είμαι καλός άνθρωπος, θα σε βοηθήσω να πραγματοποιήσεις ένα τρελό σου όνειρο. Να βγεις για φαγητό με την Όλγα Φαρμάκη στο Galaxy του Χίλτον. Όχι, προσπάθησε να σκεφτείς σκηνικό. Εσύ, η Όλγα και η Αθήνα πιάτο στα πόδια σου. Και στα πόδια της Όλγας, βεβαίως βεβαίως. Και όχι αγαπημένε μου δε σε κοροϊδεύω. Με το επίδομα άδειας σου, συν το δικό μου, συν το μισό μηνιάτικο σου και λίγα από τα λεφτά που έχεις βάλει στην άκρη για τα γεράματα, το δείπνο με την Φαρμάκη θα είναι δικό σου.

Αρκεί, να κινηθούμε έξυπνα στη δημοπρασία και να πλειοδοτήσουμε έγκαιρα στον on line πλειστηριασμό της σέξι Όλγας. Όχι, δε σε κοροϊδεύω. Το κορίτσι του Θέμου όντως έχει βγει σε πλειστηριασμό, αλλά είναι για καλό σκοπό, αφού τα χρήματα που θα δώσει εκείνος που θα βγει μαζί της, θα πάνε στο Χατζηκυριάκειο ίδρυμα.

Η on line δημοπρασία έχει ξεκινήσει από τις 18 Μαΐου και θα ολοκληρωθεί στις 6 Ιουνίου, οπότε και θα γίνει το δείπνο. Χάθηκε να ήταν το έπαθλο ένα τριήμερο του Αγίου Πνεύματος με το μοντέλο; Η ελάχιστη προσφορά που μπορεί να κάνει κάποιος είναι... 420 ευρώ. Εντάξει, λίγο τσουχτερή η τιμή, αλλά να σκεφτείς ότι τα χρήματα είναι για καλό σκοπό, ενώ έπαθλο είναι κοτζάμ Φαρμάκη.