Κι άλλη... αποχώρηση από τον "Πρωινό Καφέ"!

19.05.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Όταν σου λέω εγώ ότι εκεί στον «Πρωινό καφέ» την έχουν δει... Big brother, όπου κάθε εβδομάδα αποχωρεί κι από ένας, εσύ γελάς και λες ότι έχω εμπάθεια με την Βίκυ Καγιά. Αμ δε.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Όταν σου λέω εγώ ότι εκεί στον «Πρωινό καφέ» την έχουν δει... Big brother, όπου κάθε εβδομάδα αποχωρεί κι από ένας, εσύ γελάς και λες ότι έχω εμπάθεια με την Βίκυ Καγιά. Αμ δε. Κι αν πιστέψουμε τα διάφορα που ακούγονται για την παρουσιάστρια της εκπομπής, είναι κάτι σαν... Ανδρέας Μικρούτσικος, αφού εκείνη δείχνει την έξοδο. Ράους. Και με ελαφρά πηδηματάκια, παρακαλώ, διότι το μοντέλο έχει κι άλλες δουλειές να κάνει. Ο Σεπτέμβριος έρχεται και πρέπει να ριχτεί στην μάχη των πρωινάδικων.

Όχι, αγαπημένε μου, στο έχω πει εκατό φορές. Αυτή η περίοδος είναι δοκιμαστική, γι’ αυτό και υπάρχουν τόσες ανακατατάξεις. Ναι, στον καινούργιο «Πρωινό καφέ» τις απολύσεις τις αποκαλούν.... ανακατατάξεις και σχεδιασμό! Έτσι, μετά την απομάκρυνση του Γιάννη Δρίτσα κι άλλης μίας συνεργάτιδας, ήρθε η σειρά ακόμη μίας, η οποία ήταν στη δημιουργική ομάδα. Μάλιστα, λένε ότι ήταν επιθυμία τη Καγιά η απομάκρυνση της, μιας και το μοντέλο έχει πάρει πάνω της τον «Πρωινό Καφέ».

Τώρα αυτό θέλεις να στο σχολιάσω; Άστο καλύτερα. Πάντως, οι κακές γλώσσες λένε ότι η εν λόγω συνεργάτιδα της εκπομπής, δεν έπεσε του θανατά από στεναχώρια που την έδιωξαν. Μάλλον, το αντίθετο έγινε. Βλέπεις, η Καγιά (όπως λένε διάφοροι) δεν είναι και τόσο άνετη στα παρασκήνια και κυρίως είναι παραπάνω από το κανονικό φωνακλού. Έλα, δεν το πιστεύω. Μάλιστα, τις τελευταίες μέρες το κλίμα στον «Πρωινό καφέ» έχει βαρύνει (είναι κι αυτή η τρίτη θέση που έχουν πέσει και δε λένε να ξεκολλήσουνε), οπότε μπορεί να φανταστεί κανείς ότι μόνο μία... ωραία ατμόσφαιρα δεν είναι.