Ο Λούκας, ο μεγάλος νικητής του X Factor!

31.01.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Οι προβλέψεις και οι εκτιμήσεις όλων για τα δύο μεγάλα φαβορί του X Factor επαληθεύτηκαν στον μεγάλο τελικό της Παρασκευής, όπου Λούκας Γιώρκας και Νικόλας Μεταξάς διεκδίκησαν την πρώτη θέση με αξιώσεις και
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Οι προβλέψεις και οι εκτιμήσεις όλων για τα δύο μεγάλα φαβορί του X Factor επαληθεύτηκαν στον μεγάλο τελικό της Παρασκευής, όπου Λούκας Γιώρκας και Νικόλας Μεταξάς διεκδίκησαν την πρώτη θέση με αξιώσεις και επί ίσοις όροις. Μεγάλος νικητής, ωστόσο, αναδείχθηκε ο Λούκας, ο οποίος διέθετε για πολλούς το «πακέτο».

Ο νεαρός Κύπριος αποχώρησε από τις εγκαταστάσεις του show με ένα δισκογραφικό συμβόλαιο με την Sony, τον Γιώργο Θεοφανους να υπογράφει την πρώτη του δισκογραφική δουλειά (επιβεβαιώθηκαν οι φήμες των τελευταίων ημερών γα συνεργασία των δύο ανδρών) κι ένα πολυτελές τζιπ. Για να μην χαλάσουμε και το χατίρι του Γιώργου Λεβέντη, ο οποίος με κάθε ευκαιρία μας υπενθύμιζε και το τζιπ που θα πάρει ο νικητής.

Την δεύτερη θέση κατέλαβε ο Νικόλας, ο οποίος στον τελικό - και γι ακόμη μία φορά -έκανε συγκλονιστική (μού το κόλλησε ο Sakis τι να κάνω;) εμφάνιση, αλλά μάλλον αυτό λίγη σημασία έχει. Εξάλλου, από τους τέσσερις φιναλίστ του παιγνιδιού κανείς δεν θα πάει χαμένος. Και είναι η μοναδική φορά σε τελικό μουσικού διαγωνισμού που δεν είχε τόσο μεγάλη σημασία ποιος θα είναι ο νικητής, καθώς οι συγκεκριμένοι ήδη είχαν κερδίσει τις εντυπώσεις και το ενδιαφέρον των ανθρώπων της δισκογραφίας.

Και για του λόγου το αληθές, την Παρασκευή το βράδυ, οι προτάσεις έπεσαν βροχή. Στην τρίτη θέση βρέθηκαν οι «Τριημιτόνιο», οι οποίοι την επόμενη εβδομάδα θα δώσουν συναυλία στην Κύπρο, ενώ - όπως αποκάλυψε ο μάνατζερ τους, Γιώργος Θεοφάνους - σε δύο εβδομάδες ξεκινούν εμφανίσεις στον «Μύλο» της Θεσσαλονίκης.

Τέταρτοι, αλλά όχι καταϊδρωμένοι και κυρίως χαμένοι, τερμάτισαν τα «Κόκκινα Χαλιά». Στον τελικό είπαν το πρώτο τραγούδι που τους έγραψε ο Θεοφάνους, «Ο χαρταετός», ενώ όπως αποκάλυψε, το γκρουπ θα βρεθεί στο πλευρό της Άννας Βίσση από την άνοιξη. Κι εδώ, ο Θεοφάνους επιβεβαίωσε τις φήμες των τελευταίων ημερών.