Χώρισε η Τζούλια Αλεξανδράτου;

07.01.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Κάθε φορά που βλέπεις την Τζούλια Αλεξανδράτου να κάνει τα δικά της πάνω και κάτω από την πίστα, να προκαλεί και να επιδεικνύει τα πλούσια ελέη της και ακριβά εσώρουχά της, δεν αναρωτιέσαι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Κάθε φορά που βλέπεις την Τζούλια Αλεξανδράτου να κάνει τα δικά της πάνω και κάτω από την πίστα, να προκαλεί και να επιδεικνύει τα πλούσια ελέη της και ακριβά εσώρουχά της, δεν αναρωτιέσαι «Καλά, αυτή δεν έχει αρραβωνιάρη να την μαζέψει»; Εγώ, πάντα το λέω αυτό. Άσε, που έχουμε καιρό να ακούσουμε για τον Μισέλ Πογοσιάν.

Βασικά, η τελευταία φορά που μάθαμε νέα του ήταν το περασμένο καλοκαίρι και συγκεκριμένα τότε που το ζευγάρι πέρασε δαχτυλίδια. Έκτοτε, Μισέλ καπούτ. Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση κι ας είναι η αρραβωνιάρα του για μάζεμα. Για να το πω πιο σωστά, έχει εκτροχιαστεί τελευταία. Μία το προκλητικό πρόγραμμα στο «Καραμέλα», μία οι... άτσαλες πόζες σε κοσμικές εμφανίσεις, όπου έχουμε δει όλο τον... εσωτερικό κόσμο της Αλεξανδράτου, έχει ξεφύγει εντελώς το θέμα.

Και ο αρραβωνιάρης Μισέλ δεν είναι πουθενά. Τόσο πια εμπιστοσύνη έχει στην καλή του ή πιστεύει και αυτός ότι η Τζούλια κάνει «τέχνη» και σόου; Άσχετο, αλλά το Χριστουγεννιάτικο σόου της στο «Καραμέλα» ήταν λες κι έβλεπες την... Άγιο Βασιλίτσα σε αισθησιακή ταινία. Μόνο οι τάρανδοι τη γλίτωσαν και δεν συμμετείχαν στο πρόγραμμα. Και πού είναι ο Μισέλ; Δεν της λέει μία κουβέντα; Αρρβαωνιάρης πράμα είναι.

Όπως λέγεται, ο μπάρμαν πλέον δεν είναι ο «αρραβωνιάρης», αφού το ζευγάρι τσακώθηκε άγρια μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων και ο Μισέλ αποφάσισε να μείνουν χωριστά. Αν θα είναι οριστικό κανείς δεν ξέρει, αλλά λένε ότι η Τζούλια δεν έδειξε να στενοχωριέται πολύ από αυτή την εξέλιξη. Εξάλλου, τους τελευταίους μήνες και με όλα αυτά τα καμώματα, το ζευγάρι τσακωνόταν σχεδόν καθημερινά, αφού ο Μισέλ ζήλευε και εκνευριζόταν με την προκλητική συμπεριφορά της αγαπημένης. Ε, αφού γλίτωσε την βρεγμένη σανίδα η Τζούλια, πάλι καλά να λέει....