Πανικός από τις φήμες για... εγκυμοσύνη της Μακρυπούλια!

08.01.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Ένας τρελός πανικός έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες, μετά το όργιο φημών ότι η Ζέτα Μακρυπούλια είναι έγκυος! Όπως το διάβασες. Και μάλιστα, το παιδί δεν είναι του Αντώνη Ρέμου, αλλά του Χρήστου Χολίδη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ένας τρελός πανικός έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες, μετά το όργιο φημών ότι η Ζέτα Μακρυπούλια είναι έγκυος! Όπως το διάβασες. Και μάλιστα, το παιδί δεν είναι του Αντώνη Ρέμου, αλλά του Χρήστου Χολίδη, ο οποίος μπήκε δυναμικά στο προσκήνιο και όσα δεν... κατάφερε ο Ρέμος μέσα σε οκτώ χρόνια σχέσης με την Ζέτα, τα κατάφερε ο νεαρός συνάδελφος του μέσα σε δύο μήνες.

Βλέπεις, εκτός από τις φήμες που κυκλοφορούν περί εγκυμοσύνης, δημοσιεύματα τους θέλουν όχι μόνο να έχουν σχέση, αλλά να μένουν μαζί στο σπίτι εκείνης. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή και να δούμε πώς προέκυψε όλο αυτό το όργιο, που περισσότερο με... σενάριο επιστημονικής φαντασίας μοιάζει, παρά με γεγονός. Πριν λίγες μέρες, στο «Πολύ μπλά μπλα» ο Άγγελος Πυριόχος είχε ένα κουίζ, που αφορούσε νεαρή ηθοποιό, η οποία στο παρελθόν είχε πολύχρονη σχέση με πολύ γνωστό τραγουδιστή. Σύμφωνα, με αυτό η ηθοποιός είναι έγκυος από ανερχόμενο τραγουδιστή, ο οποίος είναι από την Θεσσαλονίκη και ήταν πρώην μπασκετμπολίστας.

Το κουίζ/ρεπορτάζ επιβεβαίωσε και η Φαίη Σκορδά, η οποία είναι φίλη με τον τραγουδιστή - «πατέρα» κι έμαθε τα νέα της εγκυμοσύνης από κοινούς φίλους τους στη Θεσσαλονίκη. Αν και στην εκπομπή δεν αναφέρθηκαν ονόματα (και διευθύνσεις) οι πρωταγωνιστές «φωτογραφήθηκαν» και όλοι καταλάβαμε για ποιους πρόκειται. Στη συνέχεια, κάποιοι πήραν τις πληροφορίες και τις παρουσίασαν ως είδηση, αποκαλύπτοντας τα ονόματα. Κι εκεί ξεκινάει ο τρελός χαμός, διότι εδώ που τα λέμε, δεν είναι και λίγο να μαθαίνεις ότι η Μακρυπούλια είναι έγκυος και μάλιστα όχι από τον Αντώνη Ρέμο.

Ωστόσο, όλο αυτό που συμβαίνει έχει εξοργίσει τη νεαρή ηθοποιό, η οποία όχι μόνο διαψεύδει τα περί εγκυμοσύνης, αλλά δεν ξέρει πώς να αποδείξει ότι δεν είναι... ελέφαντας! Ο, δε, Χολίδης βγήκε επίσης να διαψεύσει τις φήμες, υποστηρίζοντας με δηλώσεις του σε εφημερίδα ότι δεν γνωρίζει καν την Μακρυπούλια και την έχει δει από κοντά καμιά δυο φορές το πολύ. Το τελευταίο, μάλλον δεν πείθει και πολλούς, αφού δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι τους τελευταίους δύο μήνες.

Απλά είναι νωρίς ακόμη και δεν θέλουν να δει τη σχέση τους το φως της δημοσιότητας. Εξάλλου, η Ζέτα έχει αποδείξει και με τη σχέση της με τον Ρέμο ότι δεν επιθυμεί δημοσιότητα στα προσωπικά της. Ο, τι κι αν ισχύει πάντως, σύντομα θα το μάθουμε. Άλλωστε, αυτά τα πράγματα δεν μένουν για πολύ καιρό κρυφά....