Κάτι τρέχει με Καϊλή - Γεωργούλη;

08.01.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ποδαρικό με φήμες και καυτά κουτσομπολιά έκανε το 2009, αφού με το που μπήκε ο νέος χρόνος «έσκασαν» μύτη διάφορα κους κους. Μετά το όργιο φημών περί εγκυμοσύνης της Ζέτας Μακρυπούλια, το δεύτερο θέμα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ποδαρικό με φήμες και καυτά κουτσομπολιά έκανε το 2009, αφού με το που μπήκε ο νέος χρόνος «έσκασαν» μύτη διάφορα κους κους. Μετά το όργιο φημών περί εγκυμοσύνης της Ζέτας Μακρυπούλια, το δεύτερο θέμα συζήτησης είναι η Εύα Καϊλή με τον Αλέξη Γεωργούλη κι αν αποτελούν το νέο ζευγάρι της πόλης.

Με μια πρώτη ματιά, δεν το αποκλείεις ως ενδεχόμενο, διότι πρόκειται για δύο νέα παιδιά, ωραία, που γνωρίστηκαν και τα τακιμιάσανε. Μόνο που στην περίπτωση τους είναι τα μάλα μπερδεμένα τα πράγματα και φευ άκρη δεν μπορώ να βγάλω. Βασικά, κανείς μας δεν μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει και πάρε μία ιδέα για του λόγου το αληθές.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Γεωργούλης γνώρισε την Καϊλή πριν ένα μήνα στη Νέα Υόρκη, όπου εκείνος κάνει θεατρικές σπουδές κι εκείνη πήγε για ένα συνέδριο (του κόμματος ή άλλο, θα σε γελάσω). Ένα βράδυ βγήκαν σε κλαμπ της Νέας Υόρκης με κοινούς φίλους και δεν άργησε να γίνει το κονέ, αφού όλο το βράδυ ο Αλέξης μονοπώλησε τη νεαρή βουλευτή του ΠΑΣΟΚ. Η γνωριμία τους, όμως, δεν έμεινε εκεί, αφού συνέχισαν να έχουν τηλεφωνική επικοινωνία (ας όψεται ο Ατλαντικός που τους χωρίζει), που τους έφερε ακόμη πιο κοντά.

Οι γιορτές των Χριστουγέννων ήταν η καλύτερη ευκαιρία για εκείνους να τα πουν και... Live, αφού ο ηθοποιός θα επέστρεφε στην Ελλάδα. Αλλά, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, μόνο στην Ελλάδα δεν έμειναν. Πήγαν Βερολίνο, Λονδίνο και Άμστερνταμ, όπου - πάντα σύμφωνα με τα δημοσιεύματα - τα πέρασαν περίφημα και - ναι - ήρθαν ακόμη πιο κοντά. Μέχρι εδώ όλα καλά και δεν υπάρχει λόγος να μην το πιστέψουμε.

Έλα, όμως, που τα ταξίδια αυτά είναι πιο φανταστικά και από τα... ταξίδια του Γκιούλιβερ, αφού οι δυο τους φαίνεται να μη βρέθηκαν ποτέ μαζί στα ίδια μέρη. Χωριστά μπορεί, αλλά ως ζευγάρι, όχι. Βλέπεις, η Καϊλή στην προσωπική της σελίδα στο Facebook έβγαλε φωτογραφίες από τα ταξίδια της σε Βερολίνο και Λονδίνο, αλλά όσο κι αν ψάξεις Αλέξη δεν θα βρεις. Θα δεις μάνα Καϊλή, κολλητό Καϊλή και άλλους φίλους εκείνης, αλλά Γεωργούλης πουθενά. Εκτός κι αν ήταν εκείνος που τράβαγε τις φωτογραφίες και ουχί κάποιος τουρίστας.