"Είναι ερωτευμένοι, στα σύννεφα πετάνε"!

08.01.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει η σχέση της Κατερίνας Παπουτσάκη με τον Κώστα Καραφώτη και αυτή η δεύτερη φάση της σχέσης τους είναι πολύ καλύτερη από την πρώτη. Όχι, που λένε διάφοροι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει η σχέση της Κατερίνας Παπουτσάκη με τον Κώστα Καραφώτη και αυτή η δεύτερη φάση της σχέσης τους είναι πολύ καλύτερη από την πρώτη. Όχι, που λένε διάφοροι ότι... άμα ραγίσει το γυαλί, δεν ξανακολλάει! Το ζευγάρι αποδεικνύει ότι δεν έχει τέτοιου είδους προβλήματα και για του λόγου το αληθές μετά την τελευταία τους επανασύνδεση είναι αχώριστοι.

Κι αν τον πρώτο καιρό απέφευγαν τα φλας και τις δημόσιες εμφανίσεις, τώρα το έχουν ξεπεράσει και δεν κρύβουν τον έρωτα τους. Όπως, δηλαδή, έκαναν τον παλιό καλό καιρό. Έτσι, η Παπουτσάκη βρέθηκε στο «VOX», όπου άδει ο Καραφωτης, τόσο την παραμονή Χριστουγέννων, όσο και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Μάλιστα, στην τελευταία της επίσκεψη στο κέντρο ήταν παρέα με φίλες της και όλες μαζί κάθισαν πρώτο τραπέζι πίστα. Εκεί, να δεις εκδηλώσεις αγάπης και θαυμασμού, κυρίως από την πλευρά της Κατερίνας, η οποία όχι μόνο δεν πήρε τα μάτια της από τον αγαπημένο της, αλλά δε σταμάτησε να τον πειράζει και να του χαμογελάει όλο νόημα.

Τι κι αν οι γύρω θαμώνες την παρακολουθούσαν; Πέρα έβρεχε για την Παπουτσάκη. Αλλά έτσι είναι... ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβονται! Το ζευγάρι μέσα στις γιορτές κατάφερε να κάνει κι ένα ταξίδι αστραπή στη Ρώμη, όπου πέρασαν ένα ρομαντικό διήμερο. Κι επέστρεψαν στην Αθήνα ερωτευμένοι και με γεμάτες τις μπαταρίες τους....