Κίντμαν -Κρουζ, όπως λέμε... Βίσση-Καρβέλας!

10.12.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Αναρωτιέμαι καμιά φορά τι μπορεί να κάνει ο έρωτας και καταλήγω πάντα στο συμπέρασμα....πολλά. Από το να χωρίσει οικογένειες
Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Αναρωτιέμαι καμιά φορά τι μπορεί να κάνει ο έρωτας και καταλήγω πάντα στο συμπέρασμα....πολλά. Από το να χωρίσει οικογένειες (αν ο ατακτούλης / η ατακτούλα έχει μπει σε παντρεμένο ζευγάρι), μέχρι να ενώσει οικογένειες. Στην τελευταία περίτωση ανήκουν ο Τομ Κρουζ και η Νικόλ Κίντμαν, οι οποίοι ως φαίνεται βαδίζουν σε μονοπάτια που χάραξαν κάποτε παλιά ο Νίκος Καρβέλας και η Αννα Βίσση.

Για να καταλάβεις, το πρώην ζεύγος - που μέχρι χθες ήταν σφαγμένο- πρόκειται να περάσει μαζί τις διακοπές των Χριστουγέννων, μετά από ανοικτή πρόσκληση της Νικόλ. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά η πρόσκληση ισχύει και για την Πενέλοπε Κρουζ, η οποία έχει κιόλας αρχίσει να πακετάρει τα μαγιό της. Α, Χριστούγεννα θα περάσουν στο Φίτζι, διότι σαν είσαι celebrity έχει γούστο να τρως την γαλοπούλα, μόνο σε κοραλένιες εξωτικές παραλίες.

Ο Τομ και η Πενέλοπε μπορώ να πω πως ενθουσιάστηκαν με την πρόσκληση της Νικόλ. Ο κόσμος, πάλι, σαν πληροφρήθηκε τα καθέκαστα, μάλλον τα έχασε με την άνεση και το μεγαλείο της ψυχής της Κίντμαν. Ωστόσο, η καλή της η καρδιά οφείλεται στο γεγονός, πως τον τελευταίο καιρό είναι τα μάλα ερωτευμένη με τον Λένι Κράβιτς και πως πια έχει αφησει πίσω το παρελθόν. Το είπε άλλωστε και ο εκπρόσωπός της, ο οποίος το ξεκαθάρισε: "Δεν υπάρχει ούτε μία πιθανότητα να τα ξαναβρούν η Κίντμαν με τον Κρουζ. Θα περάσουν μαζί τα Χριστούγεννα μόνο για χάρη των παιδιών τους".

Δήμητρα Ζάρκου