Τι τρέχει με Τζώρτζογλου - Ιωακειμίδου;

10.12.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη, μία καινούργια "φιλία" φαίνεται πως γεννιέται στα καλλιτεχνικά δρώμενα του τόπου. Ο Στράτος Τζώρτζογλου έδειξε την προτίμησή του για την άλλοτε "Τζίνα" της "Λάμψης", Τζένη Ιωακειμίδου.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Μία καινούργια "φιλία" φαίνεται πως γεννιέται στα καλλιτεχνικά δρώμενα του τόπου. Ο Στράτος Τζώρτζογλου, υπέρμαχος της υπέρτατης αυτής αξίας, τον τελευταίο καιρό - σύμφωνα με τα φαινόμενα που ενίοτε απατούν κι ενιότε όχι - βρήκε μία καινούργια "φίλη", την Τζένη Ιωακειμίδου.

Η πάλαι ποτέ "Τζίνα" (τι θυμήθηκα τώρα) της "Λάμψης" είναι η φετινή συμπρωταγωνίστρια του Στράτου στο θέατρο και ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις του ηθοποιού, οι δύο συνάδελφοι ήρθαν πολύ κοντά. Γιατί το λέω αυτό; Σύμφωνα με κάτι φήμες που κυκλοφορούν τελευταία, η σχέση των δύο είναι παρόμοια με αυτή που είχε ο Τζώρτζογλου με την Ματσούκα. Και λέω παρόμοια, διότι αγάπη μου, φίλη Δήμητρα μια φορά μόνο γεννιέται.

Ο Τζώρτζογλου, λοιπόν και η Ιωακειμίδου κάθε βράδυ μετά το τέλος της παράστασης φεύγουν μαζί προς άγνωστα μέρη. Θα μου πεις: "μπορεί να πηγαίνει τη γυναίκα στο σπίτι της". Συμφωνώ κι επαυξάνω, όμως επειδή και κάποια άλλη...πήγαινε στο σπίτι της κι επειδή γενικά οι "φιλικές" σχέσεις του Στράτου με συμπρωταγωνίστριές του είναι κάτι σαν....τη μέρα της Μαρμότα, διατηρώ τις επιφυλάξεις μου. Το ίδιο κάνουν κι όσοι τους βλέπουν να φεύγουν μαζί κάθε βράδυ ή τους πετυχαίνουν στα κλαμπ, όπου διασκεδάζουν.

Προσωπικά, πάντως, δεν παίρνω από τώρα όρκο για το τι συμβαίνει ανάμεσά τους. Μην πέσει φωτιά και με κάψει.

Δήμητρα Ζάρκου