Έγιναν γειτόνισσες Βικτόρια - βασίλισσα Σοφία!

03.11.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Άργησαν, παιδεύτηκαν, αλλά τελικά βρήκαν το σπίτι των ονείρων τους ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ. Το ζεύγος...
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Άργησαν, παιδεύτηκαν, αλλά τελικά βρήκαν το σπίτι των ονείρων τους ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ. Το ζεύγος μετά από 11 εβδομάδες διαμονής σε ξενοδοχείο (τς, άβολο πράγμα ρε παιδί μου) κι αφού σπατάλησαν 200 εκατομμύρια δραχμές σε αυτό, βρήκαν επιτέλους το σπίτι που θα στεγάσει τη φαμίλια και που θα κάνει την Βικτόρια να νιώθει άνετα τον καιρό που θα μένει στη Μαδρίτη.

Το σπίτι, λοιπόν, βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο παλάτι του Χουάν Κάρλος (αν δεν είχε αντίρρηση ο Χουάν Κάρλος, η Βικτόρια με τη φόρα που έχει πάρει, ίσα που θα αγόραζε το παλάτι), στην περιοχή Las Ecinas και πληροί όλες τι προϋποθέσεις για να γίνει κατοικία των Μπέκαμ. Καταρχήν, κοστίζει 7,5 εκατομμύρια λίρες οπότε μπορείς να καταλάβεις περί ποίου οικήματος μιλάμε. Δεύτερον, επειδή στη γειτονιά μένει ο Βασιλιάς, η περιοχή είναι εγγύηση στην ασφάλεια. Για να καταλάβεις, στον εναέριο χώρο δεν πετούν αεροπλάνα για λόγους ασφαλείας.

Ωστόσο, τα παιδιά επειδή στο παρελθόν έχουν αντιμετωπίσει προβλήματα με απαγωγές κι επειδή σέβονται τον celebrity εαυτό τους, πήραν επιπρόσθετα μέτρα ασφάλειας. Έτσι, εγκατέστησαν 24ωρη φύλαξη και περιμετρικό φράκτη με αισθητήρες στο νέο τους σπιτικό. Σωστό φρούριο το σπίτι τους, το οποίο πέρα από τους συναγερμούς και τον ηλεκτροφόρο φράχτη, είναι ένα σπίτι - όνειρο.

Μπέκιγχαμ στο Λονδίνο, Μπέκιγχαμ στο Παρίσι, τώρα Μπέκιγχαμ και στη Μαδρίτη. Σαν το Σαράφη ένα πράμα!