Έγινε πατέρας ο Βαλάντης!

04.11.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πατέρας έγινε ο Βαλάντης και η αγωνία μας "τώρα θα γεννήσει η κα. Βαλάντη, τώρα θα γεννήσει" έλαβε επιτέλους τέλος. Η Έλενα Γκρέκου,
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πατέρας έγινε ο Βαλάντης και η αγωνία μας "τώρα θα γεννήσει η κα. Βαλάντη, τώρα θα γεννήσει" έλαβε επιτέλους τέλος. Η Έλενα Γκρέκου, περί οίας ο λόγος, έφερε την Δευτέρα στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, βάρους 2,5 κιλών και ύψους 56 εκατοστών. Κοτζάμ παιδί, το οποίο έχει πάρει τα μυαλά του αοιδού πατέρα.

Ο Βαλάντης πήγε στο "Ιασώ" κατευθείαν από το κέντρο όπου άδει, αφού οι πόνοι έπιασαν την Γκρέκου νωρίς το πρωί. Και παρόλη την κούραση και το ξενύχτι, ο ευτυχής πατέρας δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό της καλής του, ενώ μες στην καλή χαρά υποδεχόταν τους φίλους που τους επισκέπτονταν.

Ένας εξ αυτών ήταν ο Τέρενς Κουίκ, ο οποίος πήγε στο νοσοκομείο με τριπλή ιδιότητα: αυτή του φίλου, του κουμπάρου και του νουνού, αφού πρόκειται να βαφτίσει τον μικρό Αυγενικό (το επίθετο του Βαλάντη είναι τούτο). Μάλιστα, ο γνωστός παρουσιαστής ήταν μες στη βαθιά συγκίνηση για την απόλυτη ευτυχία που βιώνουν τα κουμπάρια του. Μητέρα και γιος θα βγουν από το νοσοκομείο τις επόμενες μέρες.

Ομολογώ/ πως το μωρό/ μου έχει πάρει το μυαλό!