Βρείτε άντρα στην Μελέτη... βαριόμαστε!

28.04.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Τόσο καιρό προσπαθούσα να βρω κάτι που να ταιριάζει στην περίπτωση της Ελεονώρας Μελέτη. Κάτι που να της πει βρε παιδί μου να σταματήσει πια να μιλάει τόοοοσο πολύ για τον εαυτό της μέσα από την εκπομπή γιατί δεν αντέχουμε άλλο

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Τόσο καιρό προσπαθούσα να βρω κάτι που να ταιριάζει στην περίπτωση της Ελεονώρας Μελέτη. Κάτι που να της πει βρε παιδί μου να σταματήσει πια να μιλάει τόοοοσο πολύ για τον εαυτό της μέσα από την εκπομπή γιατί δεν αντέχουμε άλλο οι έρμοι οι τηλεθεατές να την ακούμε. Ένα «ενάφ» τύπου Ναταλίας Γερμανού ή ένα απλό «έλεος» δεν κάνουν τίποτε αγαπημένε μου στην Μελέτη, η οποία χώρισε και πάει τη γλώσσα της ροδάνι.

Βρε μπας και ο Γιάννης τής την είχε δεμένη όλο αυτό τον καιρό και για κακή μας τύχη, τώρα που χώρισαν λύθηκε; Και να έλεγε τίποτε το σοβαρό; Μιλάει μόνο για την Ελεονώρα, την Ελεονώρα, την Ελεονώρα και ξανά για την Ελεονώρα. Τη λύση για να μαζευτεί λιγάκι, την ξέρουμε... πρέπει επειγόντως να βρει άντρα. Να βγει και από την απελπισία της. Μαζί κι εμείς, που πρωινιάτικα θέλουμε να ακούσουμε κάτι Light κι επειδή δεν αντέχεται η Μελέτη που ψάχνει άντρα με το στανιό, το γυρίζουμε στα μπούτια της Έλενας Παπαβασιλείου. Άσχετο, αλλά η εν λόγω είναι... άρρωστη; Τελευταία, Βγαίνει ντυμένη. Ακόμη και στο στήθος βάζει ύφασμα...

Κι επανέρχομαι στα της Μελέτη, η οποία όταν ανακοίνωσε τον χωρισμό της, ζήτησε να μην ασχοληθούμε πολύ με αυτόν και κυρίως να μην ξεκινήσουμε πάλι να της χρεώνουμε τον έναν μετά τον άλλον αγαπητικό. Όχι ότι τη συμπαθάμε κι ακούσαμε την επιθυμία της, αλλά ουδείς ασχολήθηκε με τα προσωπικά της. Υπάρχουν άλλες προσωπικές ζωές πολύ πιο ενδιαφέρουσες. Κι αφού κανείς δε βγήκε να φτιάξει ένα σενάριο για εκείνη, το κάνει η ίδια. Πότε ζητάει από τον Αντώνη Κανάκη να τα φτιάξουν, πότε αφήνει υπονοούμενα για τον παρτενέρ της στο Dancing, Ηλία (μούρλια το ζευγαράκι) και πότε αντιδρά όταν ο Θέμης Μάλλης λέει ότι είναι μόνη της.

«Και που ξέρεις άμα είμαι μόνη μου» του είπε το πρωί, αλλά αυτουνού δεν του έκοψε να πει... «Από εσένα. Άμα είχες βρει άντρα, πρώτα θα το μάθαινε το πανελλήνιο και μετά ο ενδιαφερόμενος». Σήμερα, με αφορμή τη συνέντευξη της Έλλης Κοκκίνου τής βγήκε και το θέμα της μητρότητας. Πριν λίγες μέρες έλεγε ότι θέλει να γίνει μάνα στα 37, τώρα το πήγε στα 50. Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Και στο σημείο αυτό της έστειλε μήνυμα στο κινητό η μαμά για να την πειράξει.... Άλλα αντί άλλα της Παρασκευής το γάλα!

Ειλικρινά, τη λίγη ώρα που πια παρακολουθώ την εκπομπή, έχω την αίσθηση ότι είμαι στο σπίτι της Μελέτη, το πάνελ είναι οι φίλοι – διακοσμητικά (θα μπορούσαν να ήταν και οι Barbie κούκλες της, αφού καμία διαφορά δεν έχουν. Κανείς δε μιλά) κι εκείνη μιλά μόνο για τον εαυτό της. Ο, τι της κατέβει, το λέει. Αν – κι εδώ θέλω να καταλήξω – και μέσα από την ακατάπαυστη μπουρδολογία της είπε ένα σωστό: «Είμαι σε μια φάση που θέλω να πάρω το κεφάλι μου και να το χτυπάω κάτω.... Μπαμ, μπαμ, μπαμ». Βέβαια, έλεγε ότι θα το χτυπάει από έρωτα, αλλά μέχρι να τον βρει (γιατί μπορεί να αργήσει και δεν είναι να περιμένουμε), μπορεί να ξεκινήσει από τώρα το... μπαμ, μπαμ!