Η βλακεία παίζει στης Ελένης...

28.04.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Θέαμα αυστηρά ακατάλληλο για τα μάτια μας πρόσφερε το πρωί της Τετάρτης η Ελένη Μενεγάκη. Ότι έχει κάνει η παρουσιάστρια ροζ την ενότητα της γυμναστικής, το ξέρουμε κι ενίοτε το απολαμβάνουμε

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Θέαμα αυστηρά ακατάλληλο για τα μάτια μας πρόσφερε το πρωί της Τετάρτης η Ελένη Μενεγάκη. Ότι έχει κάνει η παρουσιάστρια ροζ την ενότητα της γυμναστικής, το ξέρουμε κι ενίοτε το απολαμβάνουμε, αφού δεν είναι λίγα τα «ατυχήματα» της Ελένης ή όλο σεξουαλικά υπονοούμενα οι ασκήσεις γυμναστικής στις οποίες επιδίδεται. Αλλά το συγκεκριμένο θέαμα δεν ενοχλεί κανέναν, διότι η Ελένη είναι… φάτε μάτια ψάρια.

Την κοιλιά περίδρομο όμως της Κατερίνας Ζαρίφη, τι την ήθελε πασχαλιάτικα η οικοδέσποινα; Που με αυτά που είδαμε, ήρθε το αρνί και μας βγήκε από τη μύτη. Το μενού αυτή τη φορά περιλάμβανε καβαλήματα, μπουρδουκλώματα, πωπούς φόρα παρτίδα και χουφτώματα. Πολλά χουφτώματα. Μόνο που ο πωπός που είδαμε να καλύπτει όλη την οθόνη και να μας απειλεί, σε περίπτωση που δε γελάσουμε με το αστείο του πράγματος, ήτο της Ζαρίφη. Ήταν τη στιγμή, που η Ελένη έβαλε την γκεστ πανελίστρια της με το στανιό να ανέβει στην πλάτη του έρμου του γυμναστή για την άσκηση… καλικούτσα (υποθέτουμε, διότι μπλέξαμε τα μπούτια μας με αυτά που βλέπαμε).

Καταλαβαίνεις αγαπημένε μου ότι το καβάλημα δεν ήταν εύκολη υπόθεση για την Ζαρίφη κι έτσι έσπευσε να βοηθήσει ο πιστός φίλος της Ελένης, Γρηγόρης ο οποίος μετά την παρουσιάστρια ήταν αυτός που ευχαριστήθηκε την ώρα της γυμναστικής. Πάνω στην υπερπροσπάθεια που κατέβαλε για να σηκώσει την Ζαρίφη (αφού είναι large η παραγωγή, έναν γερανό γιατί δεν τον έχει για τέτοιες περιπτώσεις;) έγινε και η αποκάλυψη των οπισθίων της (γιατί πόσο να αντέξει και το τζιν στη θέση του; Πέφτει, πέφτει…) που άμα δεν διέθετες 42αρα τηλεόραση, η οθόνη σου έμοιαζε με έναν τεράστιο κ*λο.

Αηδία, αηδία και μόνο αηδία. Όχι μόνο για το θέαμα, αλλά κυρίως για το γεγονός ότι όλοι τους εκεί περνούσαν καλά και πίστευαν ότι περνάει καλά και ο τηλεθεατής. Η βλακεία παίζει στης Ελένης, η οποία απορώ αν πραγματικά πιστεύει ότι η AGB θα συγκινηθεί με τον πισινό της Ζαρίφη. Γιατί, εμείς ως κοινό (και πες μας ξενέρωτους) ούτε συγκινηθήκαμε, ούτε και γελάσαμε. Ένα λουμπάγκο, όμως, το πάθαμε λες και καβάλησε εμάς η Ζαρίφη. Αλήθεια, η Ζαρίφη που κι έξυπνη κοπέλα είναι και ταλαντούχα είναι, έχει ανάγκη να πηγαίνει στης Ελένης και να κάνει το… κουρδιστό της; Τα πάντα όλα αρκεί να βγει για λίγο στην τηλεόραση;

Υ.Γ. Τουλάχιστον, στον γυμναστή κολλάει… βαρέα και ανθυγιεινά;