Απαγωγή; Ποια απαγωγή;

03.06.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το περιβόητο σχέδιο απαγωγής της φαμίλιας Ντέιβιντ Μπέκαμ (δηλαδή της γυναικός και των δύο τέκνων) ζωντάνεψε αυτές τις μέρες στις αίθουσες δικαστηρίου
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το περιβόητο σχέδιο απαγωγής της φαμίλιας Ντέιβιντ Μπέκαμ (δηλαδή της γυναικός και των δύο τέκνων) ζωντάνεψε αυτές τις μέρες στις αίθουσες δικαστηρίου της Μ. Βρετανίας. Όπως θα περίμενε κανείς, η υπόθεση θα είχε ένα πανηγυρικό φινάλε για το Μπεκαμέικο και τα τέσσερα αλλοδαπά από την Ρουμανία και την Αλβανία θα πήγαιναν ζούπικο στη φυλακή, που τόλμησαν να καταστρώσουν κοτζάμ σχέδιο απαγωγής. Έλα, όμως, που το δικαστήριο είχε αντίθετη άποψη.

Όλες οι κατηγορίες εναντίον των κατηγορουμένων αποσύρθηκαν καθώς οι δικαστές έκριναν πως η κατάθεση του βασικού μάρτυρα, στην οποία στηριζόταν και η μήνυση της Βικτόρια, ήταν αναξιόπιστη. Για να καταλαβαίνουμε, όμως, τι γράφουμε: ο εν λόγω, ονόματι Florim Gashi πληροφόρησε την εφημερίδα "The News of The World" για το υποτιθέμενο σχέδιο απαγωγής, από έγκυρες πηγές που είχε, οπότε και δημοσιεύτηκε σχετικό άρθρο που έδινε περισσότερες λεπτομέρειες. Πάνω σε αυτό, λοιπόν, στηρίχθηκε και η σύλληψη των πέντε υπόπτων. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της δίκης, κάποια πηγή ( η πηγή, της πηγής, ω πηγή) πληροφόρησε το δικαστικό σώμα πως ο 27χρονος είχε οικονομικά προβλήματα και πληρώθηκε 10.000 αγγλικές λίρες από την εφημερίδα για να καταθέσει. Οπότε, όπως καταλαβαίνεις, οι κατηγορίες αποσύρθηκαν πολύ εύκολα.

Ο εκπρόσωπος της εφημερίδας αρνήθηκε πως πρόκειται περί μούφας υπόθεσης, ενώ ο λαός της Μ. Βρετανίας περιμένει με ανυπομονησία την αντίδραση της φαμίλιας Μπέκαμ. Βλέπεις, το ζεύγος τις τελευταίες μέρες τρέχει και δεν φτάνει καθώς οι υποχρεώσεις τους ως...celebrity ζεύγος είναι πολλές και απαιτητικές. Τις προάλλες, ας πούμε, παραβρέθηκαν στα βραβεία του MTV στις ΗΠΑ (έδωσαν και βραβείο) ενώ πήγαν που πήγαν μέχρι το Χόλιγουντ να μην κάνουν την ξενάγηση και τις επαφές τους; Ε, όταν με το καλό επιστρέψουν θα δηλώσουν τη δυσαρέσκεια τους για την απόφαση του δικαστηρίου, ενώ δεν θα παραλείψουν να εκφράσουν κι ένα φόβο για την ζωή τη δική τους και των παιδιών τους.